NEVJEROJATNA NELLY

Bila je zvijezda 2000-ih, a sada se vratila u vrućoj kampanji za donje rublje: ‘Ovo je njezina renesansa!‘

44-godišnja zvijezda, koja je oduševila na dodjeli MTV Video Music Awards prošlog mjeseca, izgledala je nevjerojatno u kolekciji donjeg rublja

Nelly Furtado za SKIMS

 Instagram/SKIMS

Kanadska pjevačica Nelly Furtado (44) zagrijala je društvene mreže nakon što su osvanule njezine fotografije i snimke na kojima pozira u donjem rublju za brend SKIMS reality zvijezde Kim Kardashian.

44-godišnja zvijezda, koja je oduševila na dodjeli MTV Video Music Awards prošlog mjeseca, izgledala je nevjerojatno u raznim modelima najnovije kolekcije donjeg rublja.

Furtado je tako jedna od modela za novu kampanju, a uz nju su pozirale i Hari Nef, Kim Cattrall, Coco Jones te Lani Condor.

"Predstavljamo najbolje od SKIMS-a: Kim Cattrall, Nelly Furtado, Coco Jones, Hari Nef i Lana Condor predstavit će vam naše najviralnije i najutjecajnije kolekcije", stoji u službenom video oglasu SKIMS-a.

Objava je dosad prikupila više od 31.000 lajkova, a mnogi su u komentarima Kim Kardashian prozvali kraljicom marketinga.

"Ovaj marketinški tim jednostavno shvaća", "Renesansa Nelly Furtado se nastavlja!", "Ako Kim Cattrall tako kaže, ja onda kupujem", "E OVO je marketing", "O moj bože, pa to je Kim Cattrall! SKIMS, vi ste marketinški bogovi, moj naklon", "Umrijet ću, ovo je odlično" - glasili su samo neki u moru oduševljenih komentara pratitelja ovog popularnog brenda.

U ranijim kampanjama za SKIMS bile su angažirane slavne osobe poput španjolske pjevačice Rosalije, reperice Ice Spice te Kimine sestre Kourtney Kardashian, koja je pozirala u zajedničkoj kampanji s glumicom Megan Fox.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:00