PRLJAVE TAJNE

‘Bila sam cimerica s modelom Victoria‘s Secreta. Kad sam joj zavirila u kofer, zgrozila sam se! Ovo je najgnjusnije...‘

Bila sam užasnuta kad sam otkrila da je ukrala stvari svakoj pojedinoj osobi iz tog stana, otkriva TikTokerica

TikTokerica otkrila prljave tajne manekenke Victorias Secreta

 TikTok/Profimedia

TikTok zvijezda Taylor Paré otkrila je sočne detalje o svojoj bivšoj cimerici, navodnoj manekenki Victoria’s Secreta, te s javnosti podijelila njezine neobične i uznemirujuće navike.

Paré, čiji je video na TikToku već prikupio nevjerojatnih 6,8 milijuna pregleda, ispričala je svoje veliko iskustvo suživota s neimenovanim modelom tijekom svojih prvih dana u New Yorku.

“Kad sam se prvi put preselila u New York, živjela sam s modelom Victoria’s Secreta koja je imala tajnu koju sam ja čuvala 10 godina, ali krenimo u to", izjavila je u videu koji je zaintrigirao javnost.

Priča počinje tako da je manekenka njegovala luksuzni životni stil, pa se, među ostalim, družila i s modnom elitom poput fotografa Stevena Meisela i supermodela Naomi Campbell.

Paré je detaljno opisala njezino neobično ponašanje - njezina je cimerica, naime, bila sklona nadmetanju s drugima i izmišljanju priča o njezinu životu.

“Odmah na početku nismo imale dobru vibru. Voljela je razgovarati s ljudima. Bila je i mlađa od svih. Pa sam mislila da je to možda samo nesigurnost”, otkrila je Paré u svom videu, dodajući da je ova neidentificirana manekenka također uhvaćena u mnogim lažima koje uključuju njezino djetinjstvo, iskustva i status.

"Tada sam se počela držati podalje od nje. Ali onda sam počela primjećivati ​​da stvari nestaju u stanu... Bile su to stvari poput majica kratkih rukava, preparata za njegu kože, šminke, tableta na recept...", otkriva.

Prijateljima se povjerila o svojim sumnjama, da bi saznala da su i oni doživjeli slične incidente. Vrhunac je nastupio tijekom Tjedna mode u New Yorku kada se Paré konačno hrabro suočila s modelom oko ukradene košulje.

Sukob koji je uslijedio naveo ju je na daljnju istragu dok je manekenka bila na zabavi Harper‘s Bazaar Icons, a tada je otkrila kovčeg pun ukradenih predmeta.

“Bila sam užasnuta kad sam otkrila da je ukrala stvari svakoj pojedinoj osobi iz tog stana. Bile su to čudne stvari. Primjerice, olovke i šalice, tone lijekova na recept koje ona ne bi mogla upotrijebiti,” otkrila je Paré.

Ali to je bilo daleko od najgoreg. Također je skrivala nezamislivo odbojne stvari poput korištenih tampona i maramica s fekalijama!

“Ovo je najgnjusniji dio. Čuvala bi sve svoje smeće, prljave korištene tampone, maramice kojima bi brisala nos, guzu... Kao da sam na njima vidjela kakicu. Sve bi ih držala u svom kovčegu koji je stajao u našem stanu”, rekla je Paré s gađenjem.

“Bilo je tako gadno!”, prisjetila se i nastavila: "I dan-danas na svom mobitelu imam slike sadržaja tog kovčega."

Njezino otkriće potaknulo je hitnu akciju, a Paré i njezini prijatelji odlučili su izbaciti manekenku iz zajedničkog stana. Unatoč šokantnim tvrdnjama, Paré se suzdržala od imenovanja dotične manekenke-kleptomanke Victoria‘s Secreta u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:57