ŠOKANTNA ISPOVIJEST

‘Bila sam prikovana za krevet i težila samo 43 kg, a sve zato što su me krivo liječili‘

Glazbenica i glumica otkkrila je da je ‘oslabljena, u neopisivim bolovima‘ prošlog kolovoza zamalo umrla u bolnici
Courtney Love
 Christopher Victorio/The Photo Access/Profimedia

-Skoro sam umrla u bolnici zbog anemije - otkrila je Courtney Love (56). Udovica Kurta Cobaina zgranula je obožavatelje šokantnom objavom na Instagramu povjerivši cijelom svijetu kako je lani imala velikih problema sa zdravljem, koji su rezultirali time da je 'oslabljena, u neopisivim bolovima' prošlog kolovoza zamalo umrla u bolnici od anemije.

Glazbenica i glumica požalila se pritom i na mnoge nedovoljno stručne liječnike i nadriliječnike, koji su je podcjenjivački gledali i tako je žigosali i nepravilno liječili kao bivšu ovisnicu o drogama. Srećom, kaže, na kraju je naišla na empatičnog i mudrog liječnika, koji ju je doživio poput ljudskog bića.

image
Gwen Stefani i Courtney Love
Sean Roberts Collection/Everett/Profimedia

- Sada sam sasvim dobro, a CBD ulje od konoplje uklonilo je gotovo sve fizičke simptome moje bolesti, uključujući i nesnosnu bol - piše Courtney Love, ističući kako je u najgorim trenucima bolesti težila samo 43 kilograma.

- Bila sam prikovana za krevet. Mislila sam da će me bolest tog puta sasvim slomiti. No, ponovo sam uspjela. Sada sam dobro. Još uvijek sam krhka, ali uskoro ću opet biti jaka - napisala je na Instagramu Courtney Love.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 01:52