ZAOKRET U KARIJERI

‘Bila sam profesionalna tenisačica, sanjala o karijeri, ali sada sam pronašla bolji način kako doprinijeti sportu‘

Rachel je otvorena za moguću suradnju sa Špiranac koja promovira golf, a dodaje kako će ju vrlo rado podučiti svim tajnama tenisa

Rachel Stuhlmann

 Rachel Stuhlmann/Instagram/

Mlada Amerikanka Rachel Stuhlmann odlučila je tenisku karijeru zamijeniti modelingom. Reket danas najčešće nosi samo na snimanje, a nada se da će ovaj sport uspjeti promovirati jednako dobro kao što Paige Špiranac, Australka hrvatskog porijekla, promovirala golf, piše the Sun.

- Toliko poštujem ono što je Paige učinila za golf! Ovo su zapravo vrlo slični sportovi. I mi dvije imamo slične priče pa ja težim nastaviti gurati tenis naprijed, a da bez pardona budem svoja – komentirala je Rachel koja želi stvoriti vlastiti brend.

- Želim raditi fotografije i pokazati da je tenis cool i da može biti seksi i zabavan – rekla je za New York Post. Želja joj je skrenuti pozornost na taj sport na pozitivan način jer, kako kaže, može se biti ono što jesi, a istovremeno izgledati kako želiš i učiniti da njegovo igranje bude zabavno.

Promocija tenisa za sad joj ide vrlo dobro – na Instagramu je skupila već 185 tisuća pratitelja, a za svoje atraktivne fotografije redovito dobije tisuće lajkova. Na TikToku i Twitteru ju prati još dodatnih sto tisuća ljudi. Dok ju jedni obasipaju komplimentima, dio korisnika smatra da Rachel svojim fotografijama sramoti tenis jer, iako uz sebe često ima reket ili teniske loptice, na njima prije najviše ističe svoju figuru i bujne grudi.

Rachel je profesionalno igrala tenis na fakultetskoj razini dok je bila na Sveučilištu Missouri, a prije nego se odlučila za novu profesiju, osvojila je nacionalnu rang listu u pojedinačnim i parovima.

- Na svojim sam treninzima bila super disciplinirana pa sam nakon završetka igranja na koledžu to prenijela na svoju profesionalnu karijeru – govori.

- Sada, umjesto da se pripremam i treniram za velike teniske mečeve, fokusiram se na sve što se događa u mom profesionalnom životu i na to kako se mogu najbolje predstaviti.

Rachel je otvorena za moguću suradnju sa Špiranac koja promovira golf, a dodaje kako će ju vrlo rado podučiti svim tajnama tenisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 15:10