'MISILA SAM DA SAM SAMA KRIVA'

'BILA SAM SILOVANA DVA PUTA' Zvijezda serije 'Westworld' odlučila je da više neće šutjeti o patnjama koje je pretrpjela

 REUTERS / REUTERS

Dva dana nakon što je u pismu koje je poslala časopisu Rolling Stone priznala da je dva puta bila silovana, 29-godišnja Evan Rachel Wood svoje je pismo javno podijelila. Izjavila je kako se odbija osjećati posramljeno nakon što je progovorila o svemu što je doživjela.

- Bila sam silovana. Silovao me dečko dok smo bili u vezi te u odvojenom slučaju vlasni jednog kafića. Mislim da živimo u svijetu u kojem više ne možemo šutjeti - poručila je zvijezda serije 'Westworld'.

Priznala je tako da je bila psihički i fizički zlostavljana.

- Ranije o tome nisam htjela govoriti jer nisam željela da ljudi pomisle kako samo želim privući pažnju ili da mi netko kaže da to nije velika stvar. No sada znam da se o tome treba pričati, a ne gurati pod tepih. I neću to prihvatiti kao nešto normalno. To je ozbiljan problem. Stojim, živa sam, sretna sam, jaka sam. Ali nisam skroz dobro - stoji u njezinom pismu.

Priznala je i da si je zbog svega spomenutog pokušala oduzeti život jer je većinu vremena mislila da je za sve spomenuto sama kriva. Uvjerena je da njezina ranjivost ima veze s tim što je biseksualna.

Kako kaže, da je privlače žene shvatila je još kad je imala četiri, pet godina, a o tome je javno progovorila 2011. godine. Evan je četiri godine bila u vezi s rokerom Marilynom Mansonom kojeg je upoznala dok je on još bio u braku s Ditom Von Teese. Prisjetila je da su je tijekom veze s rokerom znali zaustavljati po ulici i vikati joj da je kur**.

S bivšim suprugom Jamiejem Bellom ima trogodišnjeg sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:45