POMIRILI SE?

Bili su jedne od najvećih zvijezda 2000-ih, a šuška se da su opet skupa: ‘Prije smo se stalno svađali, sada smo cool‘

Unatoč višestrukim pojavljivanjima u javnosti, ni Ashanti ni Nelly se nisu javno pozabavili glasinama

Nelly i Ashanti

 Rick Diamond/Getty Images/Profimedia/Rick Diamond/getty Images/profimedia

Glazbene zvijezde 2000-ih, 42-godišnja Ashanti i 48-godišnji Nelly, navodno su ponovno zajedno nakon nekoliko prekida i pomirbi, a njihove je obožavatelje posebno oduševila njihova izvedba Usherove pjesme "Nice & Slow" u videu objavljenom na reperovoj Instagram priči u ponedjeljak.

image

Ashanti i Nelly pjevaju

Screenshot/instagram/

Podsjetimo, par je prvi put potaknuo glasine o pomirenju u prosincu 2022. atraktivnom izvedbom svojeg dueta iz 2008., "Body on Me", prenosi PageSix.

image

Nelly i Ashanti

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kasnije tog mjeseca, 42-godišnja Ashanti osvrnula se na spekulacije o vezi tijekom gostovanja u emisiji “Watch What Happens Live With Andy Cohen”.

- Bilo je puno komentara i puno ljudi koji su željeli da ponovno budemo zajedno - rekla je.

- Bolje smo sada. Znate, jer prije smo se stalno svađali, no sada smo cool. Razgovaramo, dakle, super je - objasnila je Ashanti.

Iako je pjevačica izbjegavala Cohenovo pitanje o obnovi romanse s Nellyjem, fotografije njih dvoje kako se drže za ruke u travnju nakon boksačkog meča u Las Vegasu govore više od riječi. Mjesec dana kasnije, ponovno su potaknuli nagađanja o ljubavnoj vezi dok su zajedno zabavljali u njujorškom noćnom klubu Marquee.

image

Nelly i Ashanti

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Stalno su se smiješili jedno drugome - rekao je insajder ekskluzivno za Page Six u to vrijeme i dodao da su bili "jako slatki".

Unatoč višestrukim pojavljivanjima u javnosti, ni Ashanti ni Nelly se nisu javno pozabavili glasinama. Romansa Ashanti i Nelly s početka 2000-ih također je bila poprilično privatna prije nego što su je prekinuli 2013. Nelly je kasnije bio u vezi sa Shantel Jackson 2015., no prekinuli su vezu 2021. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:16