TOTTI VS. ILARY

Bili su u braku 17 godina, varali se, a sad je krenuo show: ‘Vratit ću joj torbice kad mi vrati ukradene Rolexe!‘

Njegov brak s televizijskom voditeljcom Ilary Blasi, koji je trajao 17 godina, uvijek je bio simbol stabilnosti

Francesco Totti

 Private/ipasocialit/Ipa/Ipa/Pa Images/Profimedia/Private/ipasocialit/Ipa/Ipa/Pa Images/Profimedia

Talijanska nogometna zvijezda Francesco Totti tvrdi da je njegova bivša supruga napustila njihov stan sa skupocjenim satovima Rolex, piše britanski The Times.

Njegov brak s televizijskom voditeljicom Ilary Blasi, koji je trajao 17 godina, uvijek je bio simbol stabilnosti te je inspirirao mnoge. Ipak, spektakularno se raspao kad su krenule optužbe za preljub, a mediji su objavili da je Totti navodno zaplijenio njezine skupocjene cipele i torbice jer je ona uzela njegove satove.

Mediji navode kako se radi o pravoj sagi koja bi tek trebala dobiti sudski pravorijek. Unatoč optužbama za Tottijev preljub, njegovi fanovi vjeruju da je on izuzetno lojalna osoba jer je godinama vjeran svom klubu Roma i rodnom gradu. U tom je klubu, naime, proveo 24 godina svoje karijere. Pritom je uvijek bio smatran igračem koji je dobrodušan te ima sjajan smisao za humor. Da se zna šaliti na vlastiti račun, smatraju fanovi, pokazao je i ikad je nakon umirovljenja 2017. objavio knjigu sa zbirkom šala na svoj račun.

Torri je oženio Blasi 2005., kada je bila mlada TV zvijezda i model. Par je bio vječna meta paparazzija. kao i njihovo troje djece. Ranije ove godine pojavili su se tračevi kako je Totti snimljen s drugom ženom.

- Nisam jedini ni prvi bio nevjeran - kratko je nogometaš kazao medijima. Novinari su, naime, otkrili aferu Biasi s tetoviranim osobnim trenerom.

Bivši nogometaš je rekao da je na njezinom mobitelu pronašao dokaze preljuba. Kaže kako je nakon prekida sakrio svoju kolekciju skupih satova jer "što je drugo mogao". No navodno je pritom zaplijenio i njenu kolekciju vrijednih torbica, od kojih je jedna vrijedna više od četiri tisuće funti. Ona sudskim putem traži da joj se torbice vrate, a sudsko ročište trebalo bi se održati u petak.

- Sve što ona mora učiniti je vratiti satove i sve će biti u redu - rekao je izvor blizak Tottiju, prenosi Times. Njihovi odvjetnici nisu htjeli komentirati kako će se ova svađa odraziti na njihovo troje djece, rekavši samo kratko kako tu neće biti problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 03:15