POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU

Bill Clinton snimljen nekoliko sati prije saznanja o suradnji s predatorom Epsteinom: ‘Njegovo lice govori sve...‘

Kada je Jeffrey Epstein 2019. optužen za trgovanje ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja, Clinton je rekao da o tome ne zna ništa

Bill Clinton

 ./Upi/Profimedia /./upi/profimedia

Bill Clinton viđen je u posjetu San Miguel de Allendeu, gradu u središnjoj meksičkoj državi Guanajuato, i to nekoliko sati prije nego što je javnost saznala za kontroverznu listu posjetitelja zloglasnog otoka Jeffreyja Epsteina.

Naime, 77-godišnji bivši predsjednik SAD-a bezbrižno je šetao gradom, pio kavu i pozdravljao prolaznike, a gradonačelnik Mauricio Trejo Pureco podijelio je Clintonovu fotografiju s ulica San Miguel de Allendeua na X-u.

Prema posljednjim saznanjima, Johanna Sjoberg, svjedokinja u sudskom procesu povezanom s Epsteinom, rekla je tijekom svjedočenja da joj je Epstein jednom prilikom rekao da Clinton voli "mlade djevojke". S druge strane, kada je Epstein 2019. optužen za trgovanje ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja, Clinton je rekao da o tim zločinima ne zna ništa, a njegov je glasnogovornik Angel Ureña Business Insideru u srijedu rekao da se otad do danas u tom pogledu ništa nije promijenilo.

U međuvremenu je isplivala i snimka Clintona koja je ubrzo preplavila društvene mreže. Par sati prije nego što je kontroverzna lista izašla u javnost, Clinton je upitan što misli o optužbama da je povezan s Epsteinom. Na postavljeno pitanje, Clinton je dignuo glavu i nakon enigmatičnog osmijeha koji je zaintrigirao mnoge komentatore rekao da "misli da su dokazi jasni". Bivši je predsjednik SAD-a nastavio potpisivati autograme i nije se obazirao na prethodno postavljeno pitanje.

image

Bill Clinton

Screenshot/x/

- Njegovo lice je reklo sve - stoji u jednom komentaru na X-u.

- Bill Clinton je serijski silovatelj koji je također upleten u Epsteinov lanac pedofilije. Hillary Clinton, žena koja je ponosno udana za njega i koja ga brani do danas, koristila je izraelski lobi za promicanje propagande zločina masovnog silovanja. Nemaju srama - piše u komentaru ispod videa.

- Smješka se jer zna da će se izvući - napisao je još jedan korisnik X-a, dok su neki podsjetili i na skandal iz devedesetih, spominjajući kako se "izvukao iz sra*** s Monicom Lewinsky, a sada će se i s ovim". Dodatno, nazvali su ga "višestrukim prijestupnikom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 10:26