VIĐENI ZAJEDNO

Bill Gates ljubi tajnovitu udovicu Paulu: ‘Nerazdvojni su već više od godinu dana‘

Paulin suprug preminuo je u dobi od 62 godine u listopadu 2019. nakon borbe s rakom

Bill Gates i Paula Hurd

 Frederic J. Brown/Afp

Američki milijarder i suosnivač Microsofta Bill Gates navodno već više od godinu dana izlazi s Paulom Hurd, udovicom pokojnog suizvršnog direktora Oraclea Marka Hurda.

"Oni su nerazdvojni", rekao je prijatelj para za Daily Mail. "Zajedno su više od godinu dana, a nju su uvijek opisivali kao ‘tajnovitu ženu‘, ali za njihov najuži krug nije tajna da su u romantičnoj vezi."

Paulin suprug preminuo je u dobi od 62 godine u listopadu 2019. nakon borbe s rakom. U trenutku smrti njegova neto vrijednost procijenjena je na 500 milijuna dolara.

image

Bill Gates

Glyn Kirk/Afp/Profimedia/Glyn Kirk/afp/profimedia

Mark je bio na čelu jedne od najvećih tehnoloških kompanija Hewlett - Packard od 2005. do 2010., a tu je poziciju napustio nakon skandala sa seksualnim uznemiravanjem te se pridružio Oracleu mjesec dana kasnije.

Paula je pak nekoć radila kao direktorica u tehnološkoj firmi, a sada radi kao event planner i filantropkinja.

image

Bill Gates i Paula Hurd

Frederic J. Brown/Afp

Paula (60) i Gates (67) kreću se u istim krugovima, a putevi su im se ukrstili prije Markove smrti zahvaljujući zajedničkoj ljubavi prema tenisu. Fotografirani su kako sjede u istoj loži na teniskom meču 2015. godine. Prošlog mjeseca viđeni su na Australian Openu u Melbourneu, a šuškanja o njihovoj romansi započela su kada su ranije viđeni kako zajedno šeću po gradu, no tada se još nije znalo tko je ona.

Paula iz braka s Markom ima dvije kćeri, Kathryn i Kelly. Gates je ranije bio 27 godina u braku s Melindom Gates, od koje se rastao u kolovozu 2021. Imaju troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:11