JESSE RUTHERFORD

Billie Eilish o vezi s 11 godina starijim glazbenikom: ‘Najzgodniji je na svijetu, moram ga stalno dodirivati‘

Eilish (20) i Rutherford (31) suočili su se sa žestokim kritikama zbog velike razlike u godinama

Billie Eilish i Jesse Rutherford

 Michael Tran/Afp

Američka pjevačica Billie Eilish (20) ne može biti sretnija što je u vezi s frontmenom grupe The Neighborhood, Jessejem Rutherfordom (31).

- Uspjela sam doći do toga gdje nisam samo poznanica najzgodnijem jebe*** jeb*** na svijetu, već sam s njim u vezi, rekla je u video intervjuu za Vanity Fair te dodala da joj je fizički dodir vrlo važan.

- Trebam ga dodirivati cijelo vrijeme. Dodirivanje, maženje, grljenje su stvarno velika stvar za mene, otkrila je dobitnica Grammyja te objasnila koliko cijeni što joj on daje slobodu.

- Želim imati prostora, želim ljubav i pažnju, ali i međusobno divljenje je jednako važno. Stvarno sam inspirirana njime, a on je inspiriran sa mnom, što je super, nastavila je.

Ranije ovoga mjeseca, Eilish je službeno potvrdila svoju vezu s glazbenikom na Instagramu nakon što su za Noć vještica odjenuli kostime kojima su se našalili na vlastiti račun.

Naime, ona se maskirala u malo dijete, a on u starijeg muškarca. Inače, Eilish je mlađa čak 11 godina od Rutherforda zbog čega su bili na meti kritika mnogih korisnika društvenih mreža.

Podsjetimo, par je prvi put potaknuo glasine o romansi kada se držao za ruke na jednom događaju povodom Noći vještica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:02