ČUDNA MODA

Billie Eilish odustala od baggy kombinacija i iznenadila paparazze pripijenim outfitom za po kući

Njezin modni izričaj rezultat je manjka samopouzdanja, kako je jednom priznala
 Admedia/Admedia/Profimedia

Baggy hlače, ugodne široke majice i košulje, dugačke haljine koje ne ističu obline, kaputi i jakne – to su najčešći odjevni predmeti u ormaru mlade britanske pjevačice Billie Eilish koja se svog stila ne odriče ni na crvenom tepihu.
Billie Eilish uz svoj je glazbeni stil istovremeno gradila prepoznatljiv modni izričaj koji je rezultat manjka samopouzdanja, kako je jednom prilikom priznala.

image
Instagram

- Nikada u životu nisam se smatrala privlačnom. Moji bivši dečki također me nisu u tome ohrabrili. Niti jedan od njih. I to me jako muči. Osjećam se kao da nikada nikome nisam bila lijepa ni privlačna - rekla je u jednom ranijem intervjuu Eilish poznata po otkačenom stilu.

- Zbog toga se i odijevam kako se odijevam, moj izričaj možda je mnogima čudan, no ja zbilja o tome ne marim. No to isto tako ne znači da se jednoga dana neću probuditi i biti spremna nositi mini suknje ili topiće, što sam nekad prije znala - objasnila je.

View this post on Instagram

BRITS??

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Zato je njezin posljednji stajling sve je ostavio bez teksta.

Paparazzi su ulovili 18-godišnju pjevačku zvijezdu koja polako obara sve rekorde u glazbenom svijetu, u vrlo neobičnom stajlingu.

image
The Fly/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Viđena je u ležernom svakodnevnom outfitu, za Billie neobično pripijenom uz tijelo što je za ovu pjevačicu svakako veliki pomak u izgradnji samopouzdanja.

image
The Fly/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Outfit nije glamurozan, više je 'za po kući, kako se kaže. No opet, veliki je pomak za ovu pjevačicu. Nosila je usku potkošulju boje kože koja je istaknula njene obline, koju je uparila sa širim kratkim hlačama jednake boje. Obukla je i dizajnerske Gucci čarape i gumene natikače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:38