ŽIVOTNI PAD I NATRAG

'BILO JE 7.30 UJUTRO, VOZILI SMO KĆER U ŠKOLU, A JA SAM BILA MRTVA PIJANA' Bivši seks simbol otvoreno progovorila o paklu koji je proživjela

 
 Profimedia, AKM-GSI

"Mislila sam da sam premlada za biografiju s 37 godina, ali nakon pakla koji sam prošla odvikavajući se tjednima 2017. malo pomalo počela sam pisati. Kad sam počela razmišljati o svim ponorima u kojima sam bila, shvatila sam da sam tada dosegla dno", rekla je u iskrenom intervjuu Jessica Simpson.

Bilo je jutro uoči Noći vještica, prisjetila se. Sjedila je na suvozačevom sjedištu kraj supruga Erica Johnsona i vozili su kćer u školu.

"Bilo je 7.30 ujutro, a ja sam već bila pijana. Navečer smo pripremali zabavu, nisam bila sposobna za ništa. Suprug me zamolio da pomognem djeci oko odjevenja, a ja se nisam mogla pomaknuti. Bojala sam se da me ne vide takvu. Sram me je reći da nisam imala pojma tko ih je spremio te večeri", ispričala je iskreno za magazin People.

Tada je legla i popila tablete za spavanje. Kaže da drugog jutra nije imala snage izaći iz kreveta i suočiti se sa svojim najbližima. Znala je da ih je iznevjerila. "Opet sam se napila."

Nakon toga je razgovarala s prijateljima i zaključila da mora prestati. 

"Rekla sam da ne mogu više ovako. Da me alkohol čini depresivnom i da mi radi probleme te sam ga se odlučila ostaviti. U tom trenutku svi su oni stali uz mene, zagrlili me i krenuli u borbu skupa sa mnom. Osjećala sam se divno, oslobođeno i napokon potpuno iskreno. Kao da sam prodisala", prisjetila se Jessica.  

Odlučila se javiti svojoj liječnici.

'Ubijala sam se alkoholom i tabletama. Ostaviti se alkohola bilo je lako. Bila sam toliko ljuta na tu bocu i na sebe kako sam si uopće dozvolila da dođem to te mjere. Teži dio posla bile su terapije i otvaranje na van', rekla je Simpson.

Popularna plavuša u dobi od šest godina doživjela je seksualno uznemiravanje od strane vršnjakinje, obiteljske prijateljice, kod čijih su roditelja ona i njezina obitelj često odlazili u posjete. Jessica je o svemu dugo šutjela, a onda je s 12 godina odlučila roditeljima kazati što se događa.

West Hollywood, CA  - Jessica Simpson her husband Eric Johnson were photographed leaving Craig's restaurant in West Hollywood, Jessica looked a little tipsy almost losing her balance of her way to the car.

Pictured:  Jessica Simpson and Eric Johnson

BACKGRID USA 20 SEPTEMBER 2017, Image: 349954817, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
 

'Sjećam se da smo se vozili u automobilu, majka je pljusnula moga oca po ruci i kazala da je znala da nešto nije u redu, a otac je nastavio voziti u tišini. Nikada više nismo posjetili tu obitelj, ali isto tako nismo ni progovorili o onome što mi se dogodilo', piše u svojoj novoj knjizi pjevačica. 

U narednim godinama, Simpson je postala iznimno popularna i jednostavno je sve svoje probleme zataškala. Njih su znali samo obitelj i najbliži prijatelji. Rane koje je liječila alkoholom prije tri godine odlučila je zacijeliti na nov i prirodniji način.

Bilo je to prije tri godine i od tada nije popila ni kap alkohola. Dosljedna je i napokon ispunjena i sretna.

New York, NY  - Jessica Simpson flaunts weight loss as she returns to her hotel after dinner in New York City. The star rocks an all-black look and cuts a busty figure in a plunging top.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 473306143, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA, @JosiahWPhotos / BACKGRID
Profimedia, Backgrid USA, @JosiahWPhotos / BACKGRID
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. studeni 2020 12:54