ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Bio je na meti kritika zbog ignoriranja bolesnog sina kojeg ima s bivšom, a sad očekuje drugo dijete s novom ženom

Iako je više izvora potvrdilo vijest o drugoj trudnoći, slavni par to još nije podijelio s javnošću

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger

 Mb/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Glumac Chris Pratt i njegova supruga Katherine Schwarzenegger očekuju svoje drugo dijete, a beba bi na svijet trebala stići iduće godine. Inače, 42-godišnji glumac i njegova deset godina mlađa supruga već su roditelji 16-mjesečne djevojčice Lyle Schwarzenegger Pratt, koja se rodila lani u kolovozu.

Zvijezda filma "Jurski svijet" također je i otac 9-godišnjeg dječaka Jacka Pratta kojeg je dobio s bivšom suprugom Annom Faris s kojom je u braku bio od 2009. do 2018. godine. Upravo su ga, kako smo ranije pisali, zbog ignoriranja bolesnog sina, a hvaljenja 'zdrave kćeri' obožavatelji nedavno isprozivali na društvenim mrežama. S drugom suprugom Katherine, najstarijim djetetom Arnolda Schwarzeneggera i Marie Shriver u vezi je od 2019. Iako je više izvora potvrdilo vijest o drugoj trudnoći, Chris i Katherine još to nisu podijelili s javnošću.

Šuškanja o dolasku drugog djeteta krenula su samo koji dan ankon što je Katherine proslavila rođendan 13. prosinca, što je njezin suprug popratio poduljim ljubavnim postom na Instagramu. Uz nekoliko zajedničkih fotografija, Pratt je između ostalog napisao: "Sretan rođendan, dušo! Ti si tako prekrasna supruga, majka, maćeha i životni partner. ne mogu ni zamisliti koliko bi izgubljen bio bez tebe. Ti si prelijepa, jaka kao čavao, razumna, duboko obazriva, nevjerojatno pametna, ti si kompletni šef, vječni vođa i komuniciraš kao nitko drugi". Usput je supruzi zahvalio na svemu, naglasio koliko uživa u zajedničkim trenucima i biranim riječima nastavio hvaliti njezine kvalitete.

Njegov post komentirali su Katherinini rođaci, uključujući majku Mariu, inače članicu obitelji Kennedy. U vlastitom postu kćer Katherine je nazvala "jednom od milijun" i dodala kako je "voljena od svih koji je poznaju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:48