NOVA CURA?

Bio je nesretan jer mu je bivša žena brzo našla novog, a onda je utjehu pronašao u seksi Slovakinji: Upoznajte Veroniku

Od svih žena koje su se povezivale s Bradyjem nakon njegova razvoda, ona je dobila najviše pažnje

Tom Brady i Veronika Rajek

 Afp/instagram/

Igrač američkog nogometa Tom Brady često je protekle godine punio medijske naslovnice, najčešće zbog razvoda od manekenke Gisele Bundchen. Štoviše, nekoliko tjedana nakon što je okončan njegov razvod sa spomenutom manekenkom, objavljeno je da brazilski supermodel vjerojatno hoda sa Jiu-Jitsu trenerom svoje djece, Joaquimom Valenteom.

Iako nema službene potvrde o tome, nekoliko je novinskih kuća izvijestilo da je poznati quarterback bio krajnje nesretan nakon što je otkrio da njegova bivša supruga tako brzo nastavlja dalje bez njega. Nakon što su takve glasine počele kružiti, brojni modeli i slavne osobe otvoreno su tvrdile da su "spremne pomoći" Tomu da preboli bivšu. Međutim, do sada nitko nije uspio izvući odgovor od zvijezde američkog nogometa. Doduše, od svih žena koje su se povezivale s Bradyjem nakon njegova razvoda, slovačka manekenka Veronika Rajek uspjela je pridobiti najviše pažnje.

Sve je počelo kada je Veronika prisustvovala utakmici Bradyjevih Tampa Bay Buccaneersa i protivničkih Raidersa. Brady je tada bio zaslužan za jednu od najuzbudljivijih pobjeda u sezoni, a nakon pobjede je Veronika na Instagramu izrazila svoje divljenje sedmerostrukom osvajaču Super Bowla.

Od tada se nagađa o njihovoj vezi, a na Veronikine posljednje objave Bradyjevi obožavatelji ostavili su brojne komentare jer su sasvim sigurni da manekenka već hoda s njihovim omiljenim sportašem.

Bivšoj natjecateljici za Miss Slovačke Rajek popularnost je posljednjih godina naglo porasla zahvaljujući svom ogromnom utjecaju na društvenim mrežama.

Počela se baviti manekenstvom sa samo 16 godina i bila je atletska zvijezda tijekom srednje škole. Rajek se može pohvaliti s 3,3 milijuna pratitelja samo na Instagramu, gdje objavljuje atraktivne snimke sa snimanja časopisa i egzotičnih odmora.

Ambasadorica je modnog diva Fashion Nova i radila je kao model za neke od najpoznatijih svjetskih marki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:58