PONOVNO NA SUDU

Bio je predodređen da bude najveća zvijezda Hollywooda, nebo mu je bilo granica, a sada je pred slomom: ‘On je manijak!‘

Riječ je o novom slučaju protiv Majorsa jer je sada Grace Jabbari tužila glumca i za druge slučajeve fizičkih napada.

Jonathan Majors

 Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

Marvelova zvijezda, Jonathan Majors optužen je da je davio svoju bivšu djevojku Grace Jabbari. Riječ je o novoj tužbi koju je u utorak podnijela britanska koreografkinja u južnom okrugu New Yorka. Jabbari svog bivšeg partnera tereti za napad, klevetu i zlostavljanje, a iznijela je više primjera kako je izgledalo zlostavljanje tijekom njihove dvogodišnje veze koja je trajala od kolovoza 2021. do početka 2023., prema dokumentima koje je pribavio Rolling Stone.

Jabbari je opisla navodnu brutalnu tučnjavu od 20. rujna 2022., tvrdeći da je pretrpjela ozljedu glave kada je glumac postao fizički agresivan nakon njezina noćnog izlaska s prijateljicom. Prema dokumentima do kojih je došao magazin, bivši je par živio u Londonu kada je Majors (34) bacio Jabbari (31) na haubu automobila.

"Grace je počela vikati upomoć. Majors je zatim snažno zgrabio Grace i stavio joj ruku preko usta kako bi spriječio da netko čuje njezine vapaje u pomoć.", navodi se u spisu. U dokumentima stoji da ju je potom navodno odveo u njihov dom gdje joj je opetovano udarao "glavom o mramorni pod daveći je pritom sve dok nije osjetila da više ne može disati".

Majors je navodno tada ostavio Jabbari nesposobnom za kretanje s "konstantnom zvonjavom glavoboljom", ali je prijetio da će se ubiti ako ona ode u bolnicu. Prije toga je prijeto pak da će nju ubiti. Osim ozljede glave, Jabbari je zadobila i modricu na leđima. Prema dokumentima koje prenosi Page Six, Jabbari se složila da neće potražiti liječničku pomoć, poslavši Majorsu poruku da neće ići liječniku ako se ne osjeća sigurno. Obećala je da ga neće spominjati, ali da razumijem njegov strah.

image

Meagan Good i Jonathan Majors

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

Drugi veliki incident naveden u tužbi bio je iz lipnja 2022. U to vrijeme, par je bio u Los Angelesu kada se Majors navodno naljutio, što je rezultiralo time da je prikliještio Jabbarine ruke i tresnuo je o zid - uzrokujući još jednu ozljedu glave. Predstavnici Majorsa nisu bili dostupni Pageu Six za komentar.

Nova prijava dolazi nakon što je zvijezda serije "Loki" u prosincu 2023. proglašena krivom za napad i uznemiravanje u odvojenom slučaju koji se također tiče Jabbari. Naime, u ožujku 2023. Majors je uhićen u New Yorku jer je davio Jabbari tijekom obiteljske svađe, zbog čega je poslana u bolnicu na liječenje zbog lakših ozljeda glave i vrata. Tijekom suđenja, Jabbari je svjedočila o "nasilnom" bijesu svog bivšeg, ali nije spomenula incident iz rujna 2022. jer se suđenje fokusiralo samo na njegovo nedavno uhićenje, navodi Hollywood Reporter. Ranije ove godine, glumac serije "Devotion" prekinuo je šutnju o svojoj presudi, otkrivši da je bio "šokiran i uplašen" kada je ona prvi put donesena.

"Stojim tamo, a presuda pada. I ja se pitam: ‘Kako je to moguće na temelju dokaza, ne samo onih tužiteljstva, već i naših dokaza? Kako je to moguće?‘ Ja sam stvarno blagoslovljen. Okružen sam ljudima koji me vole, kojima je stalo do mene. Ali ovo je bilo vrlo, vrlo, vrlo teško i vrlo zbunjujuće na mnoge načine.", rekao je za ABC News Live 8. siječnja glumac koji je u vezi s 42-godišnjom Meagan Good (42) od svibnja 2023. Glumac se trebao pojaviti na sudu u veljači radi izricanja kazne, ali je datum pomaknut za travanj jer njegov pravni tim pokušava poništiti presudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 12:00