ŠTO SE DOGODILO?

Bio je zvijezda 90-ih, nitko ga nije vidio godinama, a sada je procurila policijska fotka. Malo je reći da su svi u šoku

Izgledao je potpuno drugačije od svojih punk rock dana dok su ga fotografirali nakon što nije prošao alkotest

Shifty Shellshock

 Myrtle Beach Police Department/

Pjevač rock benda Crazy Town iz 2000-ih izgleda potpuno neprepoznatljivo na nedavno objavljenoj policijskoj fotografiji koja je sada postala viralna.

Seth Brooks Binzer (48), umjetničkog imena Shifty Shellshock, uhićen je u Myrle Beachu u Južnoj Karolini zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Glazbenik poznat po hitu ‘Butterfly‘, koji je dva tjedna bio na vrhu Billboardove Hot 100 ljestvice 2001. godine, izgledao je potpuno drugačije od svojih punk rock dana dok su ga fotografirali nakon što nije prošao alkotest.

image

Seth Brooks Binzer aka Shifty Shellshock iz benda Crazy Town

Jared Milgrim/The Photo Access/Profimedia/Jared Milgrim/the Photo Access/profimedia

Nekoć poznat po dječačkom izgledu, Seth danas izgleda iscrpljeno i pomalo otrcano, ali njegov poznati piercing na usni i dalje je prisutan, kao i brojne tetovaže.

U policijskom izvješću koje je objavio TMZ stoji da su ga lokalni policajci zaustavili u njegovom crnom SUV-u nakon što je krivudao po cesti. Binzer, čija je borba s ovisnošću već dobro poznata, navodno je djelovao "letargično te je brbljao nerazumljive riječi" prije nego što je pao na alkotestu.

Incident se dogodio samo tjedan dana nakon što su se Binzer i njegov kolega iz benda Crazy Town, Bobby Reeves, međusobno potukli nakon koncerta u Myrtle Beachu. Svađa između glazbenika nastala je zbog bijesa što se Binzer nije pojavio na njihovu nastupu, izvijestio je TMZ. Reeves je tada morao pjevati umjesto odsutnog Binzera, izveo je nastup pun gafova i ljutitih riječi, a sve je procurilo na snimkama na TikToku. Binzer je naposljetku stigao na kocert te je viđen kako se upušta u žestoku raspravu s Reevesom, koji je kasnije uočen s modricom na oku. U snimci koju je objavio TMZ vide se članovi benda kako se iza pozornice svađaju oko novca i fizički se sukobljavaju, a Reeves prijeti članovima Binzerove obitelji. Na kraju su se ipak pomirili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:23