OPUŠTANJE UZ PSE

Biste li prepoznali zvijezdu 90-ih? U neprepoznatljivom, ležernom izdanju viđen u šetnji Londonom

Ovaj hitmejker (54), nominiran za Grammyja izdao je prvi album 1993., ali je svjetsku slavu doživio tek albumom ‘White Ladder‘ 1999.

 David Gray 

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

David Gray, pop zvijezda 90-ih izgledao je gotovo neprepoznatljivo u ležernom izdanju dok je šetao svoje pse u parku u Londonu. Ovaj hitmejker (54), nominiran za Grammyja izdao je svoj prvi album 1993. godine, ali je svjetsku slavu doživio tek objavljivanjem albuma "White Ladder" 1999. godine. Album je prodan u više od tri milijuna primjeraka i jedan je od najprodavanijih albuma svih vremena, s pjesmama uključujući "This Year‘s Love" i "Babylon".

Pjevača i tekstopisca, koji je nedavno završio svoju turneju, rijetko se može vidjeti u javnosti, posebno u ovakvim prilikama kada uživa u šetnji sa svojim psićima.

image

David Gray

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Zbogom ovim otocima... Nakon što sam joj se radovao toliko mjeseci, Skellig turneja je sada gotova nakon samo devet dana i šest koncerata. Od početka do kraja bilo je to ono što sam htio i želio bih zahvaliti svom bendu i ekipi što su sudjelovali.", stajalo je u Grayjevom tvitu nakon odrađene turneje.

Inače od svog velikog uspjeha s albumom "White Ladder" koji mu je donio i tri nominacije za nagradu BRIT te nominaciju za Grammy za najboljeg novog izvođača, Gray je izdao još osam albuma, od kojih posljednji Skellig 2021., a ove godine krenuo na turneju kako bi pomovirao novi album.

Potvrdio je također početkom ove godine kako se vratio radu na novoj glazbi.

"Prošli tjedan obilježio je dobrodošao povratak disciplini pisanja i snimanja nakon nekoliko mjeseci izbivanja iz studija. Nova glazba i dalje teče. Službeno - uzbuđen! Također uživam u svakoj šetnji za čišćenje mozga na hladnom, čistom zraku i cijelo vrijeme se hranim dnevnom svjetlošću koja se povećava kako se dani produžuju", napisao je na Instagramu. David je u braku sa suprugom Olivijom od 1993. godine i imaju dvije kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 07:00