AMANDA BYNES

Bivša američka glumica trenutno je na psihijatrijskom liječenju: ‘Ozbiljno je usredotočena na oporavak‘

Nakon što je gola lutala ulicama Los Angelesa te doživjela mentalni slom, 36-godišnja glumica sama je odlučila pozvati policiju

Amanda Bynes

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nekadašnja holivudska zvijezda Amanda Bynes koja je odigrala uloge u brojnim tinejdžerskim hitovima ostat će još neko vrijeme na psihijatrijskom liječenju, piše TMZ.

Nakon što je gola lutala ulicama Los Angelesa te doživjela mentalni slom, 36-godišnja Amanda sama je odlučila pozvati policiju. Nije jasno sjeća li se uopće tih nekoliko dana koje je provela lutajući gradom, a izvori kažu kako trenutno nije u kontaktu sa svojim bližnjima.

Glumica koja se već neko vrijeme bori s bipolarnim poremećajem sada je ozbiljno usredotočena na oporavak, kažu izvori.

image

Amanda Bynes u filmu "Sve što djevojka može poželjeti" 2003.

United Archives/impress/United Archives/Profimedia/United Archives/impress/united Archives/profimedia

Njezin automobil nalazio se 64 kilometara od njezine kuće i 24 kilometara od mjesta gdje je pronađena – centra Los Angelesa, pa se pretpostavlja da je stopirala ili koristila javni prijevoz.

U to vrijeme, 17. ožujka, viđena je u videu jedne obožavateljice koja je ugledala glumica te ju odlučila pozdraviti. TikTokerica se snimila kako šeće s Amandom koja vidno ne izgleda dobro.

@kaitlynhotfox #amandabynes ❤️❤️ happy shes getting the help she needs. she was sweet, gave her some money and talked. sometime ppl just sb to talk to. #fyp #goviral #foryoupage ♬ original sound - kaitlyn

- Sretna sam što dobiva pomoć koja joj je potrebna. Bila je slatka, dala sam joj nešto novca i pričala s njom, objasnila je obožavateljica.

U međuvremenu, glumičin bivši zaručnik Paul Michael izjavio je za Page Six da nije uzimala svoje lijekove prije nego što je hospitalizirana. Amanda je raskinula zaruke u srpnju 2022. nakon što ga je optužila da je prestao piti lijekove te ponovno počeo konzumirati kokain.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:58