PODIGLA TUŽBU

BIVŠA ASISTENTICA JEDNE OD NAJVEĆIH POP ZVIJEZDA TEŠKO OPTUŽUJE DIVU I NJEZINU MENADŽERICU 'Zvala me armenskom kurvom, po meni je čak i urinirala'

 
Mariah Carey
 Profimedia, SIPA USA

Bivša asistentica Mariah Carey tvrdi da je bila zlostavljana fizički, seksualno i na rasnoj osnovi dok je radila za pop divu, piše Independent.Lianna Shakhnazaryan podigla je i tužbu u kojoj tvrdi da ju je maltretirala bivša Careyina menadžerica Stella Bulochnikov.

Shakhnazaryan tvrdi i da je zlostavljačica po njoj urinirala te ju pljuskala po stražnjici i grudima. Također tvrdi da ju je Bulochnikov nazivala 'armenskom kurvom', ponekad čak i u prisustvu Mariah Carey koju također optužuje za fizičko i psihičko zlostavljanje.

West Hollywood, CA  - Stella Bulochnikov, the former manager of Mariah Carey, leaves after a nice dinner at hot spot Craig's restaurant in West Hollywood.

Pictured: Stella Bulochnikov

BACKGRID USA 15 JANUARY 2019, Image: 407932136, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Stella Bulochnikov

U tužbi se tvrdi da je pjevačica znala za zlostavljanje i odobravala ga. U srijedu je Mariah Carey podigla vlastitu protutužbu protiv Shakhnazaryan, u kojoj je optužuje da je prekršila dogovor o tajnosti nakon što je u tajnosti snimala pjevačicu u neugodnim situacijama i kasnije tim snimkama pokušala iznuditi osam milijuna dolara.

Shakhnazaryan tvrdi da je dobila otkaz u studenom 2017. nakon što je upozorila Mariah Carey na ponašanje menadžerice Bulochnikov. U tužbi se također spominje i nezakonit otkaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:22