OPUŠTANJE U DUBAIJU

Bivša Big Brother zvijezda danas je majka petero djece: ‘Zamalo sam umrla tijekom operacije grudi‘

TV zvijezda nedavno je otkrila da je na vrhuncu manekenske karijere razmišljala da si oduzme život

Danielle Lloyd

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Danielle Lloyd (39), bivša Big Brother zvijezda, pokazala je vitku liniju u ljubičastom Fendi X Skims bikiniju dok je s obitelji uživala u Dubaiju. Majka petero djece pozirala je fotografima nakon čega se sunčala na ležaljci hotela, piše Daily Mail.

Glamurozna manekenka bila je odjevena u bijele kratke hlače i široku majicu kratkih rukava s gumbima ispod koje je sakrila zavidnu figuru. Kosu je pustila spuštenu, a kombinaciju je upotpunila crveno-bijelom Goyard torbom za plažu, minimalističkim nakitom i crnim sunčanim naočalama. Za ovu prigodu pojavila se bez kapi šminke na licu.

image

Danielle Lloyd

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Dan ranije, manekenka je sa svojih 544 tisuće pratitelja na Instagramu podijelila fotografiju s večere u Verde Beach Clubu za koju je odjenula ružičastu bluzu. Također se na fotografiji može vidjeti ružičasta Hermesova torbica i viseće Chanel naušnice.

- Stvaranje uspomena sa svojom obitelji je sve što želim raditi, napisala je u opisu fotografije.

Zgodna mama uživa u obiteljskom odmoru sa suprugom Michaelom O‘Neillom i njihovom djecom, Ronniejem (5) i Autumn Rose (1) te sinovima iz prvog braka Archiejem (12), Harryjem (10) i Georgeom (9).

TV zvijezda nedavno je otkrila da je na vrhuncu manekenske karijere razmišljala da si oduzme život, rekla je da joj je takav život bio previše stresan dok je razgovarala s Nigelom Farageom na GB Newsu. Već je ranije govorila o svojoj borbi, zloupotrebi supstanci i tjeskobi.

- Bila sam jako depresivna. Razmišljala sam o tome da si oduzmem život jer sam osjećala stres zbog toga što sam u središtu pozornosti. Tijekom operacije grudi skoro sam umrla i bilo je jednostavno užasno, rekla je Danielle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:09