NEZASITNA CHRISTINE

Bivša Costnerova supruga s gnušanjem govorila o luksuznom imanju: Sad ga je ipak unajmila

Baumgartner je donedavno uživala privremenu naknadu od 129.000 dolara i htjela je da se poveća na 161.000 dolara

Kevin Costner i Christine Baumgartner

 Tommaso Boddi/Getty Images/Profimedia/Tommaso Boddi/getty Images/profimedia

Imanje se nalazi na parceli od jednog hektara, može se pohvaliti posebno dizajniranim interijerima i golemim bazenom koji se u ljepoti natječe s jacuzzijem, a mjesečni najam košta vrtoglavih 40.000 dolara, ali otuđena supruga Kevina Costnera kaže da to nije dovoljno dobro za njezinu obitelj. Unatoč njezinim protivljenjima, 49-godišnja Christine Baumgartner uselila se u luksuznu nekretninu s četiri spavaće sobe u petak, što je ekskluzivno otkrio Daily Mail, nedugo nakon što je sudac u Santa Barbari srezao njezine isplate alimentacije za više od polovice, na 63.000 dolara mjesečno.

Naime, Baumgartner je donedavno uživala privremenu naknadu od 129.000 dolara i htjela je da se poveća na 161.000 dolara kako bi mogla unajmiti kuću na plaži "usporedivu" s onom u kojoj je živjela s Costnerom.

Tijekom dvodnevnog saslušanja, majka troje djece rekla je da njezin novi dom ne pruža isti životni standard kao onaj stari i požalila se da njezini sinovi moraju dijeliti kupaonicu dodatno kritizirajući smještaj za goste. Ali ekskluzivne fotografije pokazuju da je nekretnina daleko od otrcane, te da je ukrašena luksuznim elementima, ima njegovan vrt i šumovitu pješačku stazu.

S druge strane, 68-godišnji Costner posjeduje imanje od pet parcela u Carpinteriji koje se nalazi direktno na plaži, sastoji se od glavne kuće i dvije kuće za goste, a prema tvrdnjama njegove bivše supruge, vrijedi najmanje 75 milijuna dolara.

image

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Carpinteria, CA - *EXCLUSIVE* Moving trucks arrive at Kevin Costner‘s ex-wife‘s Carpinteria home as her move-out begins after being ordered to Vacate the house by July 30th.

BACKGRID USA 28 JULY 2023,Image: 792759901, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Pictured: Christine Baumgartner, Kevin Costner, Credit line: Papgalore/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Papgalore/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Papgalore/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U svom svjedočenju u petak, glumac je na sudu rekao da je njegov najveći strah pri razvodu bio tijek novca, te da se boji da će možda morati prodati svoju kuću u Kaliforniji u kojoj je proveo više od 20 godina i svoj ranč u Aspenu kako bi platio povećanu alimentaciju.

"Moja najveća briga je što mi sud nalaže da plaćam alimentaciju koja je iznad razumnih potreba djece, to nije ono što trebaju oni, nego ono što Christine treba. Mogao bih vrlo brzo ostati bez novca i to bi me moglo natjerati da prihvatim poslove koje ne želim raditi i da radim dulje nego što želim. Mogao bih izgubiti svoje domove u Aspenu i ovdje. Proveo sam cijeli život gradeći ih kao mjesta za sebe, svoju obitelj i prijatelje. Nisam imao dobre ocjene, ali za dijeljenje, u stupcu je uvijek pisalo - izvrstan", rekao je Costner.

Ali kad su ga na sudu pitali bi li zamijenio dom s Baumgartner, prasnuo je u smijeh i našalio se: "Ovo je zeznuto!", te nastavio: "Ne, ne bih, ali ne zato jer ne mislim da je taj dom usporediv. U svom domu sam odgojio troje djece, njihove ruke su u kamenu. Mislim da bi većina ljudi to razumjela".

Smiješeći se, zatim je istaknuo: ‘Postoje neke značajke Baumgartnerine nove kuće koje bih želio imati u svojoj."

Na pitanje je li imanje usporedivo s njegovim posjedom od pet parcela, legendarni glumac je rekao: "Živim samo na jednom od imanja, pa vjerujem da su usporedivi. Mislim da nisu jednaki".

Tijekom vlastitog svjedočenja, Baumgartner je detaljno izložila koliko je Costnerova imovina superiornija od njezine, te s odvjetnicima prošla kroz niz fotografija koje pokazuju luksuzni interijer. Glavna kuća ima infinity bazen koji gleda na Pacifik, a dekor je kombinacija prugastih prostirki s kaučevima od tamne kože i krem ​​zidovima za izgled koji naglašava "život u Kaliforniji". Povrh toga, Costnerov dom uređen je za vodene sportove i surfanje, a garaža u kući bivšeg susjeda sada je skladište za daske za surfanje, odijela za vodu i opremu za ronjenje. Najstariji sin, 16-godišnji Caden, čak ima i vlastiti čamac na imanju koji koristi za pecanje na Kanalskim otocima i ronjenje.

Nasuprot tome, Baumgartnerin novi unajmljeni dom uopće nema pogleda, a prilaz se otvara na cestu okruženu živicom s obje strane. Iako ima bazen, vanjska blagovaonica znatno je manja nego na Costnerovoj velikoj parceli, a terasa, iako elegantna, nema pogled na more kao bivši bračni dom. Kuća ima kućicu uz bazen koja nudi smještaj za goste, ali na sudu se Baumgartner požalila da bi posjetitelji "morali ući u glavnu kuću kako bi se tuširali".

image

Kevin Costner s djecom i suprugom

Profimedia/

Također je napomenula da će Caden i njezin drugi sin Hayes (14) morati dijeliti kupaonicu dok će kći Grace (13) dijeliti svoju "s kućom". Baumgartner je na sudu istaknula da želi kuću u kojoj bi svojoj djeci omogućila sličan životni stil kao onaj na koji su navikli i rekla je da je trebala pogledati još dva luksuzna imanja, od kojih je jedno u istoj ulici kao i njezin stari dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:00