ERICKA GERARO

Bivša dadilja Olivije Wilde i Jasona Sudeikisa podnijela tužbu protiv njih: ‘Samo bih voljela da priznaju što su učinili‘

Geraro tuži bivši glumački par za kaznenu odštetu, odvjetničke troškove i troškove parnice

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

 Frederic J.brown/Afp

Bivša dadilja djece Olivije Wilde i Jasona Sudeikisa, koja je ranije iznosila šokantne tvrdnje o bivšem paru, podnijela je protiv njih tužbu.

Ericka Genaro tvrdi u tužbi da ju je Sudeikis otpustio nakon što je zatražila trodnevno odsustvo zbog stresa. Ističe da je pretrpjela visoku razinu stresa i tjeskobu nakon što se Wilde iselila iz doma u kojem je živjela sa Sudeikisom i njihovom djecom. To je značilo da je njezina uloga u životima djece eksponencijalno porasla, stoji u dokumentima.

Geraro, koja je počela raditi za bivši par 2018., također tvrdi da su njezin stres i tjeskoba postali gotovo nepodnošljivi kada su prekinuli. Situacija se samo pogoršavala kada su vijesti o razlazu dospjele u medije. Kao rezultat toga, svi troje krenuli su na grupnu terapiju.

Geraro tuži za kaznenu odštetu, odvjetničke troškove i troškove parnice.

image

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

Lisa O‘connor/Afp

S druge strane, bivši glumački par osudio ju je da iznosi lažne informacije o njima.

- Kao roditelji, nevjerojatno je uznemirujuće saznati da bi bivša dadilja naše dvoje male djece odlučila javno izreći takve lažne optužbe o nama. Njezina sada 18-mjesečna kampanja maltretiranja nas, ali i voljenih, bliskih prijatelja i kolega, dosegla je svoj nesretni vrhunac. Nastavit ćemo se usredotočiti na odgoj i zaštitu naše djece s iskrenom nadom da će ona sada odlučiti ostaviti našu obitelj na miru, stoji u izjavi.

Izvor blizak Sudeikisu i Wilde rekao je kako ona samo želi slavu i novac.

Bivša dadilja izjavila je da bi se voljela oprostiti od djece koji su se osjećali u potpunosti napušteno kada je njihova majka otišla.

- Rekao mi je da sam dio njegove izabrane obitelji, dodala je misleći na Sudeikisa.

Geraro, koja sada kaže da ne može naći novi posao jer su Sudeikis i Wilde odbili dati preporuku, rekla je da je bila vrlo depresivna te da odlazi na terapiji dva puta tjedno.

- Nisu vrijedni povjerenja jer su mi rekli koliko sam važna za obitelj, a onda su se ponašali kao da se to nije dogodilo. Samo bih voljela da priznaju što su učinili. To je sve što sam ikada željela od njih, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:40