PLAĆAO JOJ USLUGE

Bivša djevojka 50 Centa bila je Diddyjeva seksualna radnica?! Na sudu izneseni šokantni detalji tužbe protiv slavnog repera

Joy je hodala s 50 Centom godinu dana, od 2011. do 2012. godine, kada su dobili sina

Daphne Joy

 Neil Warner/mega/The Mega Agency/Profimedia/Neil Warner/mega/the Mega Agency/profimedia

Bivša djevojka 50 Centa, Daphne Joy, s kojom ima sina Sirea (11), imenovana je u jednoj od tužbi protiv Seana "Diddyja" Combsa.

Naime, producent Rodney “Lil Rod” Jones tužio je 54-godišnjeg Diddyja u veljači, tvrdeći da ga je glazbeni mogul seksualno uznemiravao, drogirao i prijetio mu više od godinu dana. Putem Jonesove tužbe Diddyja se optužuje i za trgovinu ljudima, a Joy je imenovana kao jedna od seksualnih radnica.

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six, 37-godišnja Joy navedena je kao seksualna radnica koja je uključena u reperov lanac trgovine ljudima u svrhu seksualne eksploatacije.

Ona je navodno bila jedna od triju žena za koje se Combs "hvalio" da im plaća "mjesečni džeparac" za njihov seksualni rad. Joy nije javno govorila o ovim optužbama, a nije ni odgovorila na upite Page Sixa.

Podsjetimo, Joy je hodala s 50 Centom godinu dana, od 2011. do 2012. godine, kada su dobili sina.

Inače, poznati reper nije štedio riječi povodom nekoliko Combsovih tužbi koje su se nakupile u posljednjih nekoliko mjeseci, često ga ismijavajući na društvenim mrežama. Inače, Jones je u veljači tužio Combsa zbog navodnog seksualnog napastovanja dok su surađivali na njegovom posljednjem albumu, između rujna 2022. i studenog 2023. godine.

image

Sire i Daphne Joy

Michael Simon/Instar Images/Profimedia/Michael Simon/instar Images/profimedia

Jones je također tvrdio da je bio prisiljen tražiti seksualne radnice i izvoditi seksualne radnje pred reperom, te je rekao da vjeruje da je bio drogiran i silovan tijekom zabave u veljači 2023. godine.

Doduše, Jones nije jedini Combsov suradnik koji je podnio tužbu protiv njega posljednjih mjeseci. U studenom 2023. reperova bivša djevojka, R&B pjevačica Cassie, podnijela je tužbu zbog navodnog seksualnog zlostavljanja. Ovo je riješeno izvan suda nakon podnošenja tužbe. U prosincu je tužbu protiv P Diddyja ispunila osoba identificirana kao "Jane Doe” koju je navodno reper seksualno zlostavljao i trgovao njome. Combs je odgovorio na optužbe u objavi na X-u.

- Kad je dosta, dosta je. Posljednjih nekoliko tjedana sjedio sam u tišini i gledao kako ljudi pokušavaju uništiti moj karakter, uništiti moj ugled i moju ostavštinu. Pojedinci koji traže brzu zaradu iznijeli su mučne optužbe protiv mene. Dopustite mi da budem potpuno jasan: nisam učinio ništa od navedenih groznih stvari. Borit ću se za svoje ime, svoju obitelj i za istinu - stoji u objavi na X-u.

Savezni agenti su 25. ožujka ove godine izvršili pretrese Combsovih domova na Beverly Hillsu i Miamiju, a Associated Press izvijestio je da su pretresi nužni kad se radi o optužbama za seksualnu trgovinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 05:53