GRIMES, ‘LJUBAV‘

Bivša djevojka Elona Muska posvetila pjesmu njihovoj vezi, otkrila zašto je par prekinuo

To je reakcija na, kako je napisala, "povredu privatnosti, ružnih napisa, online mržnje i zlostavljanja paparazza"
Grimes na Met Gali 2021.
 Theo Wargo/AFP

Bivša djevojka Elona Muska, kanadska pjevačica Grimes, objavila je na Instagramu novu pjesmu s naslovom "Ljubav". To je reakcija na, kako je napisala, "povredu privatnosti, ružnih napisa, online mržnje i zlostavljanja paparazza" koje je doživjela prošlog tjedna i izazvali su kraj njezine veze s milijarderom Muskom ili ono što su nazvali "polu-razdvajanje" .

Neki od njezinih fanova, koje je glazbenica već prozivala zbog "maltretiranja" zbog veze s osnivačem SpaceX-a i Tesle, pozdravili su vijest na društvenim mrežama. Mnogi su, naime, smatrali da Musk i Grimes ili "Grusk", kako su nazvali čudan par, nisu jedno za drugo.

"Love" je njezina prva pjesma nakon "AI Lullaby" uspavanke koju je napisala za njezinog i Muskovog jednogodišnjeg sina X Æ A-XII-ja.

Tehnološki mogul i glazbenica okončali su svoju trogodišnju vezu prije desetak dana, a sam je Musk to potvrdio novinarima PageSixa. Rekao je i da su još uvijek u odličnim odnosima te će zajednički odgajati svojeg sina.

- Zbog obaveza u tvrtkama SpaceX i Tesla provodim sve više vremena u Teksasu, a ona većinom radi u Los Angelesu - rekao je.
Musk i Grimes svoju su vezu započeli u svibnju 2018., a sina su dobili u svibnju 2020. godine.

Par se u javnosti posljednji puta pojavio na Met Gali, dobrotvornoj priredbi koja za cilj ima prikupljanje novca za Institut za kostime Muzej umjetnosti Metropolitan u New Yorku. Tako su zatvorili krug jer su se na istoj priredbi, 2018. godine, prvi put zajedno pojavili u javnosti.

image
Elon Musk i Grimes na Met Gali 2018.
Angela Weiss/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:53