POTRESENI I OBOŽAVATELJI

BIVŠA DJEVOJKA OBJAVILA EMOTIVNU POSVETU PREMINULOM DJ-u AVICIIJU, FANOVI JE DOČEKALI NA NOŽ 'Ne pokušavaj se proslaviti na tuđi račun'

 
 Instagram

Švedski DJ Avicii iznenada je umro u petak u Muscatu u Omanu gdje je bio na odmoru. Točan uzrok smrti još nije poznat, no zna se da je imao ozbiljnih problema s alkoholom i upalu gušterače koja je navodno posljedica ovisnosti. Prije dvije godine Avicii je najavio da više neće održavati turneje zbog zdravstvenih problema.

Od slavnog DJ-a pravog imena Tim Bergling oprostile su se brojne poznate osobe, od Madonne do Rite Ore, no najemotivnije bile su posvete njegovih bivših djevojaka.

Emily Goldberg, s kojom je hodao dvije godine između 2011. i 2013., objavila je na svom Instagramu više zajedničkih fotografija i uz njih napisala da joj je tijekom veze bio najbolji prijatelj te da još uvijek ne može vjerovati što se dogodilo.

Na Instagramu se javila i druga bivša djevojka DJ-a, Raquel Bettencourt (31), kanadska manekenka i blogerica. Hodali su nešto više od godinu dana, živjeli zajedno u njegovom domu u Los Angelesu, a prekinuli su 2014. Bettencourt nije htjela javno reagirati na njegovu smrt, već je objavila posvetu na Instagramu.

‘Srce mi je slomljeno. Tim, čini mi se kao da smo još jučer bili nerazdvojni. Pričali smo i smijali se do zore. Bili smo sami protiv svijeta. Uspomene će mi trajati cijeli život. Kroz sve naše uspone i padove htjela sam samo da budeš zdrav i sretan. Željela sam ti život i nešto čemu ćeš se radovati, no život je imao drugačije planove za nas. Znam koliko si se borio i trudio. Dala sam sve od sebe. Hvala ti što si mi pokazao i naučio me što je prava ljubav. Što si me poveo sa sobom na taj put. Veza koju smo dijelili bila je tako čista i stvarna, da mi se čini da nikad nije puknula. Uvijek ćeš biti u mom srcu’, napisala je.

My heart is broken. Tim, It Feels like it was just yesterday when we were inseparable. We talked and laughed till sunrise. It was us against the world. Memories to last a lifetime. Through all of our ups and downs I wanted nothing more than to make sure you were healthy and happy and be there for you every step of the way. Give you life, something to look forward to, but the universe had different plans for us. I know how hard you struggled and tried. I tried everything I could. Thank you for showing me and teaching me what true love feels like. Taking me along with you through your journey. The bond, and connection we shared was so pure and real, I don’t think it ever really truly broke. It has always been and will always be in my heart forever. It was far too soon for you, so gifted and so special. You were the biggest part of my life and played a huge role, I will forever cherish those moments. I just want you to know that I always never stopped having love for you. I find comfort knowing that Tim's music touched the lives of billions, and that his spirit and memory will live on in all of our hearts forever. My condolences to his amazing family through this hard time, my heart is with them. Thank you to all my family and friends for the kind loving messages, and support. Rest In Peace beautiful Angel I will never forget you. Love Raqattack

A post shared by Racquel Natasha (@racquelnatasha) on

Međutim, nisu svi obožavatelji i prijatelji reagirali pozitivno na ove objave bivših. ‘Jedina osoba koja šuti i ne istupa javno u ovoj situaciji je osoba s kojom je doista bio do kraja - češka manekenka. To apsolutno cijenim jer je njezina bol stvarna, ne pokušava se proslaviti na tuđu račun makar i jednom fotografijom. Takvi ljudi vole i vrijedni su ljubavi u ovom bolesnom svijetu. To se zove ukus i skromnost i svi bi trebali učiti od nje’, napisao je jedan korisnik u komentaru. Jedan je dodao da se zbog nje i propio, no Avicii je i prije nego je počeo vezu s njom, zaglibio u probleme s alkoholom.

Švedska DJ super zvijezda Avicii pronađen je mrtav u Omanu u luksuznom odmaralištu u petak popodne. Imao je samo 28 godina. Probleme s alkoholom i depresijom nije skrivao, a nekoliko dana prije smrti viđen je kako se druži s obožavateljima ispred luksuznog Muscat Hills resorta u kojem je i pronađen mrtav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:01