OTVORILA DUŠU

Bivša Hefnerova djevojka: ‘Prvi seks bio je traumatičan, doslovce je bio gurnut na mene. Bila sam užasnuta‘

Najviše me pogodilo to što su sve druge žene znale da smo spavali zajedno. To je baš bilo izvan moje zone komfora, kaže Holly Madison

Hugh Hefner i Holly Madison

 TIZIANA FABI/AFP

Holly Madison (41) u podcastu "Power: Hugh Hefner" prisjetila se prvoga seksa s Hughom Hefnerom. Iskustvo je opisala kao traumatično, prenio je portal Page Six.

Atraktivna plavuša, koja je s pokojnim osnivačem kultnog časopisa Playboy izlazila od 2001. do 2008., prisjetila se kako se s grupom žena vratila iz noćnog kluba u Hefnerovu vilu, gdje su stvari, kaže, vrlo brzo eskalirale.

- Bila sam potpuno izgubljena. On je doslovce bio gurnut na mene. I nakon što se to dogodilo, osjećala sam se užasnuto i posramljeno, sve to imalo je puno više emocionalnog utjecaja na mene nego što sam mislila - rekla je Holly.

- Nisam očekivala da ćemo se seksati odmah te večeri. Mislila sam da će nam to biti nešto kao prvi spoj - iako to očito baš i nije bio tradicionalan prvi spoj... Mislila sam da neću morati raditi stvari koje mi nisu bile ugodne, vjerovala sam da ću sama moći donijeti odluku o tome želim li se vratiti na drugi spoj s njim ili ne - dodala je.

Madison je priznala kako se u to vrijeme istinski divila Hefneru, no užasnula ju je činjenica što su sve druge žene znale da su oni spavali zajedno.

- Mislila sam da je Hugh stvarno pametan, bio mi je uzor i sviđao mi se, čak mi niti pomisao na seks s njim nije bila odbojna, iako znam da su mnogi ljudi na to gledali s gađenjem, govorili su 'oh, pa on je star, odvratan čovjek'... Ali to što su svi znali da smo bili intimni - to je definitivno bilo izvan moje zone komfora. Odjednom sam si osvijestila da će sad svi znati za mene i to me užasavalo - prisjetila se Holly.

Dodala je kako je te večeri razmišljala o odlasku iz vile, no ipak je ostala, a objasnila je i zašto.

- Bila sam pod pritiskom. Onda sam razmislila i zaključila: 'Okej, to je to, više nema povratka, kad sam već ovdje, mogla bih barem dobiti ono po što sam došla... Sljedećega jutra Hefner me pustio da se uselim k njemu, što je na neki način zahtijevalo poštovanje, a to sam htjela - da me drugi poštuju. Osjećala sam se da bi me to seksualno iskustvo s njim zauvijek progonilo da sam napravila drugačije i otišla - rekla je.

Holly se u Playboy Mansion uselila u kolovozu 2001. U tom razdoblju bila je u velikim dugovima i prijetilo joj je beskućništvo.

Hefner je preminuo u rujnu 2017. u 92. godini od srčanog zastoja i sepse. Ona se pak 2013. udala za TV producenta Pasqualea Rotellu, s kojim je dobila dvoje djece. Razveli su se u veljači 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:01