DIRLJIVE PORUKE

Bivša i sadašnja supruga čestitale Bruceu Willisu Dan očeva: ‘Zauvijek sam ti zahvalna...‘

Bruce Willis i njegovi najbliži prolaze kroz teške trenutke zbog bolesti koja mu je nedavno dijagnosticirana
 B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Prijatelji i obitelj Brucea Willisa njemu u čast na društvenim mrežama proslavili Očev dan.

Bivša supruga zvijezde serijala "Umri muški", Demi Moore, i njegova sadašnja supruga, Emma Heming, u nedjelju su na Instagramu odale počast glumcu kojem je nedavno dijagnosticirana frontotemporalna demencija.

image

Bruce i Emma Willis

Instagram/emma Heming Willis/

- Zauvijek sam zahvalna što si mi dao ove tri prekrasne djevojke - napisala je Moore pored slatke crno-bijele fotografije Willisa koji pozira za fotografije s njihovim kćerima, piše

Poznata je glumica u braku sa zvijezdom "Šestog čula" od 1987. do 2000, a roditelji su Rumer (34), Scout (31) i Tallulah (29). Prijateljski nastrojeni bivši supružnici također su nedavno postali baka i djed kada su njihova najstarija kći i njezin partner, Derek Richard Thomas, u travnju dobili kćer Louettu.

Osim Moore, Willisova supruga također je napisala jednu dirljivu poruku.

- Dan očeva je vrijeme kada razmišljam o svom dubokom poštovanju koje imam prema Bruceu dok ga gledam kao oca naše djece - napisala je 45-godišnja Heming uz fotografiju supruga i njihove 11-godišnje, a ujedno i najstarije kćeri Mabel.

- Ono čemu ih on uči, trajat će generacijama. Bezuvjetna ljubav, dobrota, snaga, suosjećanje, strpljenje, velikodušnost, otpornost - dodala je i zaželjela "sretan Očev dan najboljem tati kojeg znam, koji će zauvijek biti dar koji nastavlja davati u našoj obitelji". Willis i Heming su u braku su od 2009., a imaju i mlađu kćer, devetogodišnju Evelyn.

Usprkos ovim dirljivim porukama, Bruce Willis i njegovi najbliži prolaze kroz teške trenutke. U ožujku 2022. Willisova rodbina objavila je u zajedničkoj izjavi da će se slavni glumac povući sa scene nakon jer mu je dijagnosticirana afazija.

image

Bruce i Emma Willis

Instagram/emma Heming Willis/

- Bruceovim nevjerojatnim obožavateljima, kao obitelj, htjeli smo podijeliti da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema i da mu je nedavno dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti - napisali su tada.

- Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu obitelj i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, suosjećanju i podršci - dodali su u svojoj poruci. Gotovo godinu dana kasnije, obitelj je otkrila da je zvijezdi "Armagedona" zapravo dijagnosticirana frontotemporalna demencija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:52