ISKUSNA ALIIA

Bivša KGB-ovka dijeli savjete o zavođenju: ‘Tehnika je iznimno opasna, ali otkrit ću vam sve!‘

Savjetuje da muškarcima uglavnom treba nešto s čim će započeti razgovor pa ima jednu provjerenu tehniku

Aliia Roza

 Profimedia

Bivša špijunka koja je na tajnim zadacima hvatala svoje mete u zamke podijelila je svoje najbolje tehnike za zavođenje muškaraca. Aliia Roza je stručnjakinja za šarmiranje suprotnog spola, koja je provela godine u vojsci da bi postala majstorica u manipuliranju.

Rođena u SSSR-u u obitelji koja se sastojala od nekoliko visokih generala, očekivalo se da će sada 36-godišnjakinja krenuti njihovim stopama i prijaviti se da postane špijunka, obučavajući se u programu inspiriranom KGB-om.

image

Aliia Roza

Jam Press/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/mega/the Mega Agency/profimedia

Aliiju su podučavali manipulaciji, zavođenju, uvjeravanju i neurolingvističkom programiranju, a vježbala je i odlaske na tajne zadatke.

Kako se Valentinovo brzo približava, stvarni ‘Crveni vrabac‘ koristi svoje neobične vještine na drugačiji način – pomaže ženama da pronađu ljubav tako što ih podučava umijeću zavođenja.

"Naučili su me kako brzo i lako zavesti bilo kojeg muškarca, uključujući opasne kriminalce, i to do te mjere da mogu kontrolirati njihovo donošenje odluka", rekla je Roza, koja na društvenim mrežama ima 1,2 milijuna pratitelja.

"KGB-ove tehnike zavođenja nisu održive jer su premoćne; ovo znanje može ubiti - ali ja sam neke od njih prilagodila svakodnevnom životu tako da ih svaka žena može koristiti i natjerati muškarca da se zaljubi u nju. Tada, ona može odlučiti kakvu vrstu veze želi od njega - želi li da je njezina meta zaprosi, da ostanu prijatelji ili da izgrade poslovni odnos", objašnjava ljepotica.

Aliia, koja živi na relaciji Los Angeles - Monako - Milan - Pariz, također je navela koje su to ključne stvari koje treba i ne treba raditi.

image

Aliia Roza

Jam Press/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/mega/the Mega Agency/profimedia

"Najgora stvar koju možete učiniti kada nekoga pokušavate zavesti je fokusiranje na provokaciju, ovisnost ili opsesiju. Ne preporučujem ove tehnike jer zbog njih muškarac može previše ovisiti o vama. Te ekstremne tehnike koristila sam samo kad sam imala posla s kriminalcima, kojima treba ‘čvrsta‘ ruka. Da biste zavele ‘običnog‘ muškarca, morat ćete prvo pobuditi njegovo zanimanje i stvoriti intrigu", govori Aliia, koja se udavala pet puta.

"Igrajte na evoluciju; muškarci su ‘lovci‘. Ako je žena predostupna, neće mu biti interesantna i neće je cijeniti. Morate biti njegova muza, dodajte malo misterioznosti. Posljednjih godina muškarci su također postali manje samouvjereni kada je prilaženje ženama u pitanju, a razlog toga je strah od toga kako će ih se doživjeti. Ako vas netko zanima, dajte mu razlog da vam priđe i započne razgovor koristeći tehniku u kojoj ponesete neku stvar sa sobom zbog koje će vam muškarci početi prilaziti i započinjati razgovor", govori.

Savjetuje da muškarcima uglavnom treba nešto s čim će započeti razgovor, a upravo im to žene ovom tehnikom mogu omogućiti.

image

Aliia Roza

Jam Press/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/mega/the Mega Agency/profimedia

"‘Jednom sam i sama otišla na plažu i donijela veliki francuski ključ, nekoliko muškaraca me pitalo za to, šalili smo se i onda se počeli upoznavati. Zavođenje je stil života, nije tu samo zbog ljubavi. Može vam pomoći da pobijedite u pregovorima, steknete kontakte, poboljšate poslovne vještine i ojačate svoje samopouzdanje. Možda živimo u muškome svijetu, ali iza svakog muškarca stoji pametna žena", objašnjava.

Aliia, koja se družila s bogatima i slavnima, pa je čak upoznala je i kralja Charlesa III., ima burnu prošlost. Tijekom jedne misije u kojoj je trebalo razbiti jedan narkokartel, bivša špijunka se zaljubila u svoju metu, narkobosa Vladimira.

Kada je otkrivena, pomogao joj je da pobjegne, ali su ga kasnije tragično ubila ‘njegova vlastita braća‘. No, ona ne žali zbog svojih iskustava - i dobrih i loših.

image

Aliia Roza

Jam Press/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/mega/the Mega Agency/profimedia

"Ne žalim zbog veze s Vladimirom jer mi je to bio posao i znala sam da činim to kako bih spasila ljude. Vi ne možete birati u koga ćete se zaljubiti, ali budite oprezni oko toga što želite. Drage dame, prije nego što poklonite svoje srce, molim vas da prije toga naučite sve o svojoj meti poput špijuna: prikupite informacije o njemu, njegovim prethodnim vezama, proučite njegov uži krug ljudi, interese, ciljeve i planove jer možda on nije pravi muškarac za vas. Nemojte ići prebrzo i dati se cijele odmah jer ćete na taj način završiti sa slomljenim srcem", savjetuje Aliia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:30