PO DRUGI PUT

Bivša ljubavnica folk pjevača: ‘Viši sud je zaključio da je Devin njegov biološki sin!‘

Devin i njegova majka Mirjana Antonović žive u Americi, dok u Srbiju dolaze samo zbog sudskih ročišta

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić

 Facebook/Cropix/

Nekadašnja ljubavnica folk pjevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, godinama se sudski spori s pjevačem zbog dokazivanja očinstva. Ona već godinama tvrdi da je njezin sin Devin biološki sin poznatog pjevača. Sada je Viši sud u Beogradu konačno presudio te je po drugi put odlučio u korist nje i njezina nasljednika Devina, prenosi Blic.

Mirjana se oglasila na Facebooku i otkrila da je sud zaključio da su Ilić i Devin otac i sin.

"Dobro jutro, dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavijestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist. Miroslav je u medijima izjavio da ne razumije kako sud može doći do odluke da je on Devinov otac bez njegove suglasnosti da priloži DNK. Kad čovjek koristi i krije se iza zastarjelog zakona i odbija priložiti svoj DNK, sud mora odlučiti na temelju svjedoka, slika i mnogobrojnih drugih dokaza. Poslije svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete vjerovati!!! Miroslav je ponovno predao žalbu na Žalbeni sud. Nadamo se da će njegovi na Žalbenom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije", napisala je na Facebooku.

Devin i njegova majka žive u Americi, dok u Srbiju dolaze samo zbog sudskih ročišta. Oni vode život na visokoj nozi, a Devin je prije nekoliko mjeseci postao i otac, prenosi Blic.

Devin je jednom prilikom uspio stupiti u kontakt s Ilićem, no ovaj ga nije želio vidjeti.

"Kontaktirao sam ga ubrzo nakon što sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: ‘Je li to Miroslav Ilić? Ovdje Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.‘ Nastala je pauza poslije koje je on odgovorio: ‘Drago mi je da si živ i da si dobro.‘ Pričali smo o raznim stvarima, čak i o nogometu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, tjedan dana prije puta nazvao i otkazao susret", rekao je tom prilikom Devin.

Priznao je da mu je teško pala spoznaja da njegov otac "nije onakav kakvim ga je zamišljao". Pjevača je zadnji put vidio kad mu je bilo samo 18 mjeseci, a Ilić mu je tada poklonio lančić sa zlatnim križem koji on i dan danas nosi.

Bivši suprug Mirjane Antonović, Danijel, svojevremeno je priznao njezina sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:05