MILIJUNSKI GUBITAK?

Bivša manekenka bankrotirala po drugi put ove godine: ‘Shvaćam ovo jako ozbiljno, ali ne mogu doći, idem na Cipar s dečkom‘

‘Vrlo je ozbiljna situacija u kojoj se nalazim...‘, kazala je Katie Price

Katie Price

 Beretta/sims/Shutterstock Editorial/Profimedia/Beretta/sims/Shutterstock Editorial/Profimedia

Bivša manekenka Katie Price ponovno je izbjegla pojavljivanje na sudu zbog pozamašnog poreznog računa, koji iznosi više od 750.000 funti. Majka petero djece, prenosi The Mirror, bankrotirala je prije tri mjeseca po drugi put ove godine zbog neplaćenog poreza od 761.994,05 funti.

Sada je u stvarnom riziku da izgubi svoj "Mucky Mansion" zbog financijskih problema. Katie se jučer trebala pojaviti na sudu i zatražiti da joj se dopusti zadržati imovinu. Od nje se očekivalo da iznese svoje planove o tome kako će platiti svoj golemi porezni dug, no s obzirom na to da se nije pojavila, sudski je slučaj odgođen za 30. srpnja.

image

Katie Price

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Svoj bankrot shvaćam jako ozbiljno, kao i sve drugo. Vrlo je ozbiljna situacija u kojoj se nalazim", kazala je Katie koja tvrdi da je sud znao da neće doći. Nije prisustvovala ni prethodnom ročištu na Visokom sudu kako bi dala dokaze o svojim financijama, nego je umjesto toga odletjela na Cipar sa svojim dečkom, J.J.-om.

U svom je podcastu Katie rekla da nije psihički sposobna i stabilna otići na sud i boriti se za svoju imovinu vrijednu 1.3 milijuna funti. Mediji prenose da joj je uručena obavijest o deložaciji s imanja te da Katie planira živjeti u kamp kućici s partnerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. srpanj 2024 16:50