JELENA BIN DRAI

Bivša miss Jugoslavije o braku sa šeikom: ‘Živim u haremu sa 147 žena, otključavaju mi kavez...‘

Često se susreće s uvredama i stereotipima, a sebe je jednom prilikom ponosno nazvala ‘povampirenom Hurem‘

Jelena Bin Drai

 Screenshot/instagram/

Jelena Bin Drai, Srpkinja koja je popularnost stekla kao misica Jugoslavije, posljednjih deset godina živi u Dubaiju gdje se udala za Saeeda Bin Draija, šeika čije se bogatstvo procjenjuje na dvije milijarde dolara, prenosi Slobodna Dalmacija.

Par danas ima četvero djece, devetogodišnju Asju, godinu dana mlađeg Hilala, šestogodišnjeg Hamdana i bebu Rashida.

S obzirom na to da ima skromne korijene te da sada živi u velikom bogatstvu, Jelena se često susreće s uvredama i stereotipima, zbog čega je sebe jednom prilikom ponosno nazvala "povampirenom Hurem".

- Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla, rekla je nekadašnja missica, danas uspješna poduzetnica, koja se osvrnula i na tračeve da živi u haremu.

- Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vrijeme ove pandemije ne moram trpjeti i gledati svaki dan, rekla je Jelena i opisala svoj život u Dubaiju.

- Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog vremena onda vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor, dječji vrtić i još pokoju tvrtku. Ponekad se bavim i djecom, čisto da zapamte tko im je majka. Treniram, a u večernjim satima šetam po plaži, kada mi otključaju ogradu zlatnog kaveza, objasnila je sarkastično bivša manekenka.

Prema Jeleninim riječima, uspjeh je jedina stvar koju ljudi nikada ne opraštaju. Ipak tvrdi da nije sigurna je li uspješna zbog svoje karijere ili jer se "bogato udala". Uvrede ova ljepotica trpi i na račun činjenice da se udala za Muslimana. Ipak, nju to ne dira previše.

- Dođem do Srbije kada mi obaveze u palači dozvole i kada se zaželim svinjskih ušiju i repova, samo se nadam da ovo neće Sultan pročitati, rekla je Jelena kroz šalu za medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:32