TVIT ZAVRŠIO BRAKOM

Bivša Miss svijeta o prvom susretu s 10 godina mlađim suprugom: ‘Iskreno, šokirao me drskošću!‘

Naše udvaranje trajalo je jako kratko. Prepustila sam mu se, ‘jahala‘ sam na tom valu jer sam mu vjerovala, kaže Priyanka Chopra
Priyanka Chopra i Nick Jonas 
 Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto

Priyanka Chopra (38) i Nick Jonas (28) u prosincu su proslavili drugu godišnjicu braka, a indijska glumica i Miss svijeta 2000. sad je u intervjuu za časopis People progovorila o ljubavi s američkim pjevačem, u koju mnogi nisu previše vjerovali ponajprije zbog njihove razlike u godinama.

Nick se s Priyankom povezao na Twitteru, a tek kasnije osobno su se upoznali na oskarovskom afterpartyju 2017. godine. 

- Iskreno, bila sam šokirana njegovom drskošću. Primio me za ruku, zavrtio, a ja sam mislila: 'Što se ovo događa?'... Bio je odvažan, samouvjeren, to mi je bilo najprivlačnije u vezi s njim, a taj osjećaj prati me i danas...

Naše udvaranje zapravo je trajalo jako kratko. Jednostavno sam mu se prepustila, 'jahala' sam na tom valu jer sam mu vjerovala. Inače sam tip žene koja voli imati kontrolu nad svime, ali on je jedini s kojim osjećam da to ne moram činiti. Uz Nicka se osjećam zaštićeno i smireno - rekla je lijepa Indijka.

Chopra, koja će početkom veljače objaviti memoare "Unfinished", trenutačno u Londonu završava snimanje filma "Citadel", a suprug je u Los Angelesu, no poznati par pronalazi način da ostane čvrsto povezan iako su udaljeni tisućama kilometara.

- Nick mi neprestano ponavlja: 'Uvijek ću biti na tvojoj strani'. To mi je rekao na samom početku naše veze, puno prije vjenčanja. Čak i kad se oko nečega ne slažemo, on je bezrezervno uz mene i to je najljepše u ovom našem partnerstvu, to je ono zbog čega se osjećam tako sigurno, zbog njega osjećam da mogu raditi sve što poželim.

S Nickom nema negativnosti i drame, zbilja se međusobno nadograđujemo i upotpunjavamo. Možemo satima razgovarati i uživati, naša komunikacija nikad ne postane zamorna. Osjećam se vrlo blagoslovljeno - govori Priyanka, koja s deset godina mlađim suprugom želi imati i djecu.

- U budućnosti definitivno želim postati majka, ali trenutačno sam usredotočena na svoju karijeru. U ovom trenutku vesele me moje 'druge bebe' - moja knjiga, moji filmovi i moja TV emisija... Trebalo mi je punih deset godina u Americi da se ostvarim u poslovnom smislu i dođem do pozicije na kojoj sam sad. Uživam u nevjerojatnim projektima, oni su mi prioritet u ovoj fazi života - zaključuje Chopra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. veljača 2021 18:34