‘KRITIČNO STANJE‘

Bivša Miss Universe o mračnom razdoblju života: ‘Nagovarali su me na operaciju, pošla je po zlu‘

Osim učinaka koje je rinoplastika imala na njezin fizički izgled i psihu, pogođena je bila i njena egzistencija

18-ogodišnja Priyanka Chopra nakon što je osvojila titulu Miss Universe

 Gerry Penny/Afp/Profimedia

Mentalno zdravlje Priyanke Chopre bilo je u kritičnom stanju nakon što je operacija nosa koju joj je preporučio liječnik pošla po zlu.

image

Priyanka Chopra Jonas

Instagram/Screenshot

- To je bila mračna faza mog života - priznala je zvijezda “Citadele” u “The Howard Stern Showu” ranije ovog tjedna. Chopra, koja sada ima 40 godina, rekla je da su joj ranije u karijeri savjetovali da ukloni polip u nosnoj šupljini. Međutim, rekla je da joj je lice nakon postupka izgledalo "potpuno drugačije" i da je pala u "duboku, duboku depresiju".

image

Priyanka Chopra tijekom natjecanja za Miss Universe 2000. godine

Hugo Philpott/Afp/Profimedia

Osim učinaka koje je rinoplastika imala na njezin fizički izgled i psihu, pogođena je bila i njena egzistencija, piše Page Six.

Pobjednica izbora za Miss Universe 2000. rekla je da je nakon plastične operacije otpuštena iz tri različita filma i da je vjerovala da je njezina glumačka karijera bila "gotova prije nego što je uopće počela".

Chopra je ispričala da ponekad čak nije htjela napustiti svoju kuću, ali ju je njezin pokojni otac, koji je bio liječnik, ohrabrio da ponovno ode pod nož kako bi joj "korigirali" greške.

image

18-ogodišnja Priyanka Chopra nakon što je osvojila titulu Miss Universe

Hugo Philpott/Afp/Profimedia

- Bila sam prestravljena zbog toga, ali je on rekao da će biti sa mnom u sobi. Držao mi je ruke i pomogao mi da vratim samopouzdanje - dodala je. Chopra je rekla da joj je bollywoodski filmski redatelj Anil Sharma također pomogao da se vrati na pravi put ponudivši joj ulogu sporednog lika u jednom filmu, iako je prvotno ona trebala igrati "glavnu ulogu".

image

Priyanka Chopra 2023.

Theo Wargo/Getty Images Via Afp

U svojim memoarima "Unfinished", bolivudska ljepotica napisala je kako se zbog neuspjele operacije osjećala "opustošeno i beznadno".

- Svaki put kad sam se pogledala u ogledalo, kao da sam gledala stranca. Nisam mislila da će se moji osjećaji ili moje samopoštovanje ikada oporaviti od udarca - napisala je u knjizi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:19