BRZO SE DOGOVORILI

Bivša optužila P. Diddyja za silovanje i maltretiranje, a onda drugi dan sklopili nagodbu: ‘Riješili smo sve prijateljski‘

Nisu otkriveni uvjeti nagodbe, ali američki mediji pišu kako je ona postignuta na ‘obostrano zadovoljstvo‘

Sean ”Diddy” Combs, poznatiji kao P. Diddy

 Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/afp/profimedia

Sean Diddy Combs i njegova bivša djevojka Casandra Cassie Ventura postigli su nagodbu samo jedan dan nakon što je pjevačica podigla tužbu u kojoj je repera i glazbenog producenta optužila da ju je tijekom proteklih desetak godina, koliko su bili u vezi, u više navrata napao, tukao i silovao. New York Post ne otkriva uvjete nagodbe, ali piše kako je ona postignuta na ‘obostrano zadovoljstvo‘.

- Odlučila sam ovo riješiti prijateljski. Želim zahvaliti svojoj obitelji, odvjetnicima i obožavateljima na podršci - izjavljuje danas Cassie koja je u tužbi navela kako ju je 54-godišnja zvijezda hip-hop glazbe zlostavljala i kontrolirala svaki aspekt njenog života.

- Nakon godina provedenih u tišini i mraku konačno sam spremna ispričati svoju priču i progovoriti u svoje ime i u korist drugih žena koje se suočavaju s nasiljem i zlostavljanjem u svojim odnosima - rekla je u izjavi za Times povodom tužbe.

image

Cassie Ventura

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Stravične optužbe glazbenikov je odvjetnik zanijekao proglasivši ih nečuvenim i uvredljivim. Napomenuo je da su uslijedile nakon što je bivša draga od glazbenog mogula zatražila 30 milijuna dolara.

Podsjetimo, njih dvoje upoznali su se još 2005. godine u doba kada je ona imala samo 19 godina, a navodno je, kako je ona istaknula u tužbi, on sa zlostavljanjem počeo odmah na samom početku veze koja je trajala sve do 2018. godine.

- Tijekom godina kada je gospodin Combs fizički i seksualno zlostavljao gospođu Venturu, ona je uvijek iznova pokušavala pobjeći njegovom čvrstom nadzoru nad njezinim životom. On ju je u više navrata silovao, te je tjerao da se upušta u spolni odnos s muškim prostitutkama dok je on snimao, fizički je zlostavljao i drogirao sebe i nju - pisalo je u tužbi u kojoj se navodi kako ju je posljednji puta silovao 2018. godine pred sam kraj ove toksične veze.

Sve te optužbe, prije sklapanja nagodbe, oštro su demantirali Combsovi odvjetnici.

- Proteklih 6 mjeseci gospodin Combs bio je izložen upornom zahtijevanju gospođe Ventura od 30 milijuna dolara, pod prijetnjom da će napisati štetnu knjigu o njihovoj vezi, što je odbijeno kao očigledna ucjena - kazali su za Page Six dok su mediji počeli podsjećati kako ovo nije prvi put da je glazbenik optužen za nasilno ponašanje prema ženama s kojima je bio u vezi. Tako je Gina Hunyh poznatija pod umjetničkim imenom Virginia V prije četiri godine tvrdila da ju je on udarao u trbuh i tukao je po glavi tijekom njihove veze, a 2004. je javno prijetio kako će ubiti i pretući svoju tada trudnu suprugu Kimoru Lee Simons, koja je umrla u 46. godini života u studenom 2018. Diddy je ranije izjavio da je iznevjerio sebe ne oženivši majku svoje troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:31