UBOJSTVO PSIHIJATRA

Bivša Playboyeva ljepotica ide u zatvor: ‘Ubila ga je i strpala u gepek nakon što joj je prestao plaćati stanarinu!‘

Nakon što joj je prestao plaćati najamninu od 3200 dolara mjesečno, Kelsey Turner sa svojim je dečkom ubila Thomasa Burcharda

Kelsey Turner optužena za ubojstvo dječjeg psihijatra

 Facebook

Bivša manekenka i Playboyev model, Kelsey Turner, optužena je za ubojstvo kalifornijskog psihijatra, dr. Thomasa Burcharda (71), čije je tijelo strpala u prtljažnik automobila nakon što joj je prestao plaćati stanarinu. Sud ju je osudio na zatvorsku kaznu od 10 do 25 godina.

Kako prenosi Daily Mail, 29-godišnja Turner, koja je pozirala za Playboy i Maxim, plakala je dok joj je čitana presuda. Također se navodi da je bila u vezi sa 71-godišnjakom prije nego što je njegovo tijelo pronađeno u njezinu automobilu u ožujku 2019. godine. Turner i njezin tadašnji dečko Jon Kennison uhićeni su, a Turner se poslužila ‘Alfordovim priznanjem‘, što znači priznanje krivice i negiranje da je počinjeno krivično djelo. Taj pravni manevar omogućio je Turner da izbjegne suđenje, dok je također dobila i blažu kaznu za optužbu za ubojstvo drugog stupnja. Isto tako, ima pravo žalbe na kaznu.

Kennison se prošle godine izjasnio krivim po istoj optužbi, nakon što je više od godinu dana inzistirao na tome da su on i Turner nevini. Priznao je tužiteljima da je nasmrt pretukao Burcharda bejzbolskom palicom te da je pomogao Turner da sakrije tijelo u svom plavom Mercedesu. Osuđen je na kaznu zatvora od 18 do 45 godina.

Tužitelji su komentirali taj njihov čudni ‘ljubavni trokut‘ te su na sudu objasnili da su Turner i dječji psihijatar Burchard svoju vezu započeli između svibnja i prosinca. Burchard je bio poznat po svojoj velikodušnosti pa je male pacijente u svojoj ordinaciji često zabavljao i mađioničarskim trikovima, a čak i nakon umirovljenja nastavio je prakticirati četverodnevni radni tjedan kako bi svojim pacijentima priuštio potrebnu njegu. No, njegova velikodušnost, tvrde njegovi odvjetnici, na kraju je dovela do njegove prerane smrti.

Sudu je rečeno da su Turner i Burchard u nekom trenutku prije njegove smrti počeli izlaziti te su sklopili dogovor prema kojem joj je dječji psihijatar obećao plaćati stanarinu najmanje godinu dana. Tužitelji su također naveli da je bivši supermodel skupio ‘pravo malo bogatstvo u iznosu većem od 300 tisuća dolara‘, a sve na račun svog starijeg ‘dečka‘. On joj je, naime, svakog mjeseca davao 3200 dolara za stanarinu, a ona je u luksuznom stanu u Las Vegasu živjela sa svojim drugim dečkom.

Međutim, u studenom 2019. isplate su iznenada prestale, a Burchard je otputovao iz Kalifornije u Vegas kako bi rekao Turner da više ne može plaćati njezine račune, što je potaknulo fizički sukob na pustinjskoj cesti u Nevadi. Turner i njezin tadašnji dečko navodno su palicom pretukli Burcharda do smrti, a njegovo tijelo strpali u prtljažnik njezina luksuznog vozila.

Judy Earp, druga Burchardova djevojka s kojom je bio 17 godina, izjavila je da se njezin tadašnji partner nekoliko godina brinuo o manekenki, a za Turner je rekla da je ‘podjednako zla kao i Charles Manson‘ (psihopat i brutalni ubojica koji je bio osuđen za 9 ubojstava, op.a.).

"U posljednjem razgovoru koji sam vodila s njim, rekao mi je da mora otići u Las Vegas provjeriti kako stvari stoje jer je ona kompulzivna lažljivica", rekla je ožalošćena žena u intervjuu iz 2019. godine, a ubrzo je saznala za tragičnu sudbinu svog dečka. Kennison je u početku negirao svoju umješanost u zločin te je tvrdio da njegova djevojka nije bila ‘sponzoruša‘ koja je iskorištavala Burcharda.

"Mi nismo čudovišta, nismo to učinili", govorio je i upirao prstom u Turneričinu bivšu prijateljicu Dianu Penu. Pena je pak ranije bila optužena za ubojstvo u ovome slučaju. Priznala je krivnju po jednoj optužbi za suučesništvo u ubojstu u lipnju 2019., ali je inzistirala da nije imala nikakve veze sa samim premlaćivanjem. Ranije je rekla policiji da su se Turner i Burchard posvađali nakon što su nju ‘uzrujale fotografije i poruke na liječnikovu mobitelu‘. Rekla je i da je bila tamo kad je Kennison digao palicu na žrtvu koja ništa nije sumnjala, ali da ‘ne vidi kako je to povezano‘. Također je potvrdila da je svjedočila tome da je Turner bila nasilna. Priznala je i da su joj rekli da im mora pomoći očistiti mjesto događaja nakon što je on ubijen.

Earp je pak izjavila da je Burchard tijekom godina isplatio oko 300 tisuća dolara za Turneričinu stanarinu, ali i da je često znao slati novac ženama koje bi upoznao online, kao i nekim svojim pacijentima. Upravo je to ‘dijeljenje novca‘ okolo bio razlog i njegova razvoda od bivše supruge 2001. godine jer se ona nije mogla pomiriti s tim.

"On je oduvijek pomagao drugima. Svakome tko bi mu došao s tužnom životnom pričom, znate. A neki su ljudi to debelo iskorištavali", rekla je Earp sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:29