PAMELA ANDERSON

Bivša Playboyeva zečica i zvijezda Hollywooda stiže u Srbiju glumiti u novom nastavku filma ‘Južni vetar‘?

Navodno cijena Pamelina sudjelovanja ne bi trebala biti viša od 100.000 eura tjedno

Pamela Anderson u seriji ”Baywatch”

 /Collection Christophel Via Afp

Bivša velika zvijezda Hollywooda Pamela Anderson glumit će u trećem dijelu filma "Južni vetar", objavio je Kurir. Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, bivša Playboyeva zečica pojačava provjerenu glumačku postavu, a nakon završetka istoimene serije, u ljeto ove godine kreće snimanje trećeg filmskog nastavka.

Pamelino sudjelovanje u projektu nije iznenađenje, s obzirom da ima istog agenta kao i dvojica Amerikanaca koji su se već pojavili u seriji - William Baldwin i Eric Roberts, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, radi se o ozloglašenoj epizodi nakon koje su prosvjedovale brojne ekološke organizacije u Srbiji, smatrajući da se radi o propagandi i podloj kampanji iza koje stoje ljudi iz vlasti i promotori tvrtke Rio Tinto.

image

Pamela Anderson

Abc/Ferrari/Profimedia/Abc/ferrari/profimedia

U toj epizodi dvojica spomenutih glumaca glume Amerikance koji donose ‘gotovinu‘ političarima iz "stranke zelenih" upravo u Gornje Nedeljice, koji za novac imaju zadatak "zapaliti" mase da izađu na ulicu i tako spriječe neki poslovni dogovor.

Isti izvor navodi da će se radnja filma preseliti izvan granica Srbije, te da je za angažman svjetski poznatih zvijezda potrebno izdvojiti cifru u rasponu od 50.000 do milijun eura, s obzirom na to da s njima se dogovara rad po tjednu snimanja. U cijenu treba uključiti 5 dana snimanja, kostimske probe i press konferencije.

Navodno cijena Pamelina sudjelovanja ne bi trebala biti viša od 100.000 eura tjedno.

- Istina je da će u filmu biti velika zvijezda. Ne želimo objavljivati njeno ime dok ne počne snimanje - rekla je za Kurir producentica Tatjana Žeželj Gojković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 15:08