NAKON DVA MJESECA

Bivša pornozvijezda izašla iz bolnice: ‘Još uvijek sam u invalidskim kolicima, pomolite se za mene‘

Jenni je u početku dijagnosticiran Guillain-Barréov sindrom, no ta je dijagnoza odbačena, a doktori još uvijek ne mogu pronaći pravi uzrok

Jenna Jameson

 Instagram

Nakon što je u bolnici provela nešto manje od dva mjeseca, Jenna Jameson (47) službeno je puštena kući. No, bivša zvijezda filmova za odrasle još uvijek ne može hodati, a na točnu dijagnozu će morati još čekati, piše Page Six.

Jameson se u utorak obratila svojim obožavateljima na Instagramu, otkrivši da se sada "samo odmara" kod kuće dok se liječnici nastavljaju boriti s time što je točno uzrokovalo stanje zbog kojeg je početkom siječnja izgubila sposobnost hodanja. Uz to, zvijezda je otkrila da je tjednima povraćala nakon što više nije mogla stati na noge.

image

Jenna Jameson

Instagram

"Još uvijek moram obaviti puno testiranja, ali čini se da nešto nije u redu s mojim femoralnim živcem i to utječe na snagu mojih nogu", rekla je te dodala: “Nažalost sam još uvijek u invalidskim kolicima, ali nadam se da ću uskoro prohodati. Molim vas, pomolite se za mene”.

Naime, femoralni živac se nalazi u zdjelici i proteže se niz prednji dio noge.

Jenni je u početku dijagnosticiran Guillain-Barréov sindrom, "rijedak, autoimuni poremećaj u kojem imunološki sustav osobe oštećuje živce", prema CDC-u.

Međutim, njen partner Lior Bitton je kasnije potvrdio da ona zapravo uopće nije bolovala od Guillain-Barréovog sindroma, što znači da liječnici još uvijek traže odgovore.

“Liječnik je to potvrdio nakon drugog testa i pet rundi IVIG-a (terapijski tretman za pacijente s nedostatkom antitijela). Dakle, Jenna nema Guillain-Barré sindrom. Uskoro ćemo vas obavijestiti,” rekao je tada izraelski biznismen.

Jameson zasad može minimalno pomicati svoje noge, te je otkrila da joj se dogodila atrofija mišića jer dugo nije hodala.

“Noge su mi nevjerojatno mršave”, rekla je te dodala: “Nemojte se previše uzbuđivati jer su mi noge oduvijek bile ultra mršave, pa me ne osuđujte. Uskoro se vraćam u najboljem izdanju!”

Jenna živi na Havajima s trenutnim partnerom Liorom Bittonom s kojim ima kćerkicu Batel Lu (4), dok s bivšim dečkom Titom Ortizom dijeli skrbništvo nad 12-godišnjim blizancima Jessiejem i Journeyjem

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:02