OTVORILA DUŠU

Bivša progovorila o razvodu od Charlieja Sheena: ‘Pitala sam se bih li željela da se moje kćeri udaju za takvog čovjeka‘

Glumica je otkrila i da je svojim kćerima često prikrivala istinu u vezi toga da je Sheen javno vodio bitku s ovisnošću

Denise Richards i Charlie Sheen

 Prashant Gupta;prashant Gupta/Everett/Profimedia

Glumica Denise Richards (51) otkrila je da je teško prihvatila razvod od slavnoga glumca Charlieja Sheena (56) u epizodi ‘Divorced Not Dead‘ podcasta Caroline Stanbury.

image

Charlie Sheen i Denise Richards

Scott Nelson/Afp

Glumica koja je podnijela zahtjev za razvod dok je bila u šestom mjesecu trudnoće s njihovom drugom kćeri Lolom priznala je da se osjećala krivom što je razdvojila svoju obitelj.

- Godinama sam se borila s tim, priznala je. No kako kaže, osjećala se prisiljenom podnijeti zahtjev za razvod kada je rekla samoj sebi ‘Bih li željela da se moje kćeri udaju za ovakvoga čovjeka?‘

- Bez uvrede za njega, ali mislim da bi on to prihvatio i razumio ono što govorim, i tada sam pomislila - ‘Pa, zašto to prihvaćam onda?‘, prisjeća se glumica koja je također otkrila da su se kratko pomirili nakon Lolina rođenja, ali ubrzo su se ipak razišli, nazvavši brak ‘vrlo toksičnim‘.

Par se vjenčao 2002., ali se razveo nakon četiri godine. Richards je kao samohrana majka posvojila kći Eloise, a 2018. se udala za Aarona Phypersa.

image

Denise Richards

Carlos Dafonte/Nurphoto Via Afp

Glumica je otkrila i da je kćerima Sami (18) i Loli (17) često prikrivala istinu u vezi Sheenove javne bitke koju je vodio s ovisnošću.

- S vremenom su došle u godine u kojima bi im određene osobe rekle određene stvari, a ja sam lagala i pokrivala ga, objasnila je Richards.

- Sada kada su starije, više su svjesnije. Zato kažem da ne znam jesam li im učinila medvjeđu uslugu kada su bile mlađe, zaključila je.

Bivši bračni par nedavno se sukobio nakon što se njihova kći Sami pridružila stranici OnlyFans, a Richards je slijedila njen primjer te ubrzo napravila vlastiti račun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:12