VJEČNA LJEPOTA

Bivša prva dama Francuske izgledom mamila poglede u Cannesu: I s 55 godina parira top modelima

Da i s 55 godina Carla Bruni još uvijek izgleda senzacionalno, dokazala je na crvenom tepihu uoči premijere filma ‘Firebrand‘

Carla Bruni

 Valery Hache/Afp

Svojom se ljepotom proslavila na svjetskim modnim pistama, a da i s 55 godina još uvijek može parirati top modelima Carla Bruni je u nedjelju pokazala na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu. Bivša prva dama Francuske, supruga bivšeg predsjednika Nicolasa Sarkozya izgledala je fantastično u dugoj haljini kraljevsko plave boje s potpisom Saint Laurent. Svečana toaleta s jednom naramenicom naglasila je Carlinu savršenu figuru, a plava boja istaknula je njezinu preplanulu put.

image

Carla Bruni

Patricia De Melo Moreira/Afp

Izgled je upotpunila nakitom kuće Chopard, dijamantnim prstenjem i plavom manžetnom narukvicom. Poznata francuska modna ikona zračila je samopouzdanjem dok je slala poljupce prema kamerama i pozirala iz raznih kuteva i položaja. Zvijezda brojnih naslovnica svoju je liniju dodatno istaknula i izdužila špičastim cipelama na visoku petu, a za premijeru filma ‘Firebrand‘ koristila je šminku svijetlih tonova.

Prije par godina Bruni je otkrila kako vježba dva sata dnevno i prakticira strogi režim vožnje eliptičnog bicikla, pilates, te barre vježbe kako bi ‘ostala mršava‘. Film ‘Firebrand‘, koji je bivši top model odabrala za odlazak na premijeru, temelji se na knjizi ‘Queen‘s Gambit‘ i govori o Katherine Parr, šestoj i posljednjoj supruzi kralja Henrika VIII., kojeg igra Jude Law.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:34