OGLASILA SE MELANIA

Bivša prva dama SAD-a natuknula da bi se mogla vratiti u Bijelu kuću: ‘Nikad ne reci nikad‘

Melania Trump se u razgovoru dotaknula i činjenice da tijekom boravka u Bijeloj kući nije bila na naslovnici modnog časopisa Vogue

Melania Trump

 ALEX EDELMAN/AFP

Melania Trump, bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država, natuknula je u nedjelju u intervjuu za televizijsku postaju Fox da bi Bijelu kuću ponovno mogla pretvoriti u svoj dom, piše CNN.

- Mislim da smo u četiri godine mandata (administracije Donalda Trumpa) napravili mnogo - rekao je Trump.

Kada je upitana bi li opet mogla živjeti u Bijeloj kući, bivša prava dama SAD-a rekla je da "nikad ne treba reći nikad".

Trump je tijekom intervjua govorila o svojim "NFT projektima". Bivša prva dama preko svoje osobne internetske stranice prodaje nekoliko nezamjenjivih tokena (NFT) koje je sama dizajnirala. Ti se tokeni mogu kupiti isključivo pomoću kriptovaluta, no nitko za prvu seriju tokena koji su osvanuli na njezinoj stranici nije ponudio minimalni traženi iznos od 250 tisuća američkih dolara.

Većina prvih dama tijekom i nakon boravka u Bijeloj kući uspostave fondacije ili organizacije, većinom neprofitne, koje se nastave baviti onim pitanjima kojima su se one bavile za vrijeme mandata njihovih muževa. Trump je u razgovoru za Fox rekla da će "dio novca" od prodaje NFT-a otići organizacijama koje pružaju podršku posvojenoj djeci.

CNN nije uspio doznati koliko je novca Trump dala u dobrotvorne svrhe, a ni koliko je novca Trump zaradila od prodaje NFT-ova.

Trump se u razgovoru dotaknula i činjenice da tijekom boravka u Bijeloj kući nije bila na naslovnici modnog časopisa Vogue. Prve se dame tradicionalno tijekom svog mandata pojave na naslovnici Vogue, a taj je tradicija obnovljena prošle godine kada je na naslovnici osvanula Jill Biden, supruga američkog predsjednika Joea Bidena.

- Imaju predrasude, imaju što vole i ne vole, i to je toliko očito - rekla je Trump.

Bivša se prva dama dotaknula i stanja u SAD-u pod Bidenom.

- Ako dubinski sagledate situacije, mislim da je tužno što se događa. Mislim da se mnogo ljudi muči i da pati, a i što se događa u svijetu. To je jako tužno i nadam se da će se brzo promijeniti - rekla je Trump.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:32