‘nisam mogla disati‘

Bivša Spajsica progovorila o zlostavljanju u braku: ‘Godinama sam se budila sva drhteći‘

Mel B i suprug razišli su se 2017., a ona tvrdi da ju je emocionalno i fizički zlostavljao tijekom njihova desetogodišnjeg braka
 Trinity Entertainment/women‘s Aid/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivša pjevačica grupe Spice Girls, Mel B, priznala je kako se godinama budila drhteći dok se borila s posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSP) nakon okončanja braka s producentom Stephenom Belafonteom.

Pjevačica i njezin bivši suprug razveli su se 2017. godine, a ona tvrdi da ju je emocionalno i fizički zlostavljao tijekom njihova desetogodišnjeg braka - što je on uvijek žestoko poricao.

U intervjuu za The Sun, Mel B je progovorila o tome kako će provesti kampanju za pomoć ženama, kao očajnički pokušaj da skrene pozornost vlasti na to da poboljša pristup zaštite mentalnog zdravlja žrtvama obiteljskog zlostavljanja.

"Paralizirana od straha, budila sam se drhteći zbog još jedne noćne more. Nisam mogla disati dok nisam shvatila da smo ja i moje cure sigurne. To se događalo godinama nakon što sam napustila svog nasilnog partnera, no to je stvarnost s kojom se suočiš nakon što preživiš nasilan odnos", prepričala je pjevačica svoje vlastito iskustvo.

image
At1/Backgrid Uk/Profimedia

Nakon odluke da napusti supruga, Mel B se borila s anksioznošću te je imala problema s mentalnim zdravljem. "Htjela sam doslovno fizički sastrugati svaki trag svog bivšeg partnera zlostavljača, no teško je istrgnuti sjećanja i popraviti emocionalnu štetu", rekla je pjevačica.

Dodala je da ju je suprug i financijski maltretirao tijekom veze, te da nije imala pristup vlastitom novcu.

Mel B i Stephen Belafonte vjenčali su se 2007. godine u tajnosti, a razišli su se 2017. godine. Imaju kćer Madison Brown Belafonte (10), a Mel B ima još dvoje djece iz prijašnjih veza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 20:31