NOVA LJUBAV

Bivša srpska snaha čeka dijete s novim dečkom: Izolaciju je provela s bivšim mužem, a sada je otkrila spol bebe

Bivša anđelica Victoria‘s Secreta vijest o trudnoći objavila je na svom TikTok profilu u veljači

Adriana Lima

 Instagram

Bivša anđelica Victoria's Secreta Adriana Lima i njezin novi dečko Andre Lemmers ranije su otkrili da čekaju svoje prvo dijete, a sada je otkriven i spol djeteta. Bivša supruga srbijanskog košarkaša Marka Jarića i Lemmers tako će postati roditelji malenog dječaka.

Video na kojem stoje ispred niza balona s natpisima 'Dječak' i 'Djevojčica' objavili su na TikToku i Instagramu. Adrianina najstarija kći Valentina, koju je dobila s bivšim suprugom, čuje se kako govori da će dijete biti djevojčica. No, plavi dim uz plave konfete bio je znak da je u krivu - stiže brat.

Bivša anđelica Victoria's Secreta vijest o trudnoći objavila je na svom TikTok profilu u veljači. "Andre me voli plašiti... ali danas je došlo vrijeme za naplatu!", napisala je u opisu videomontaže koja je sadržavala šale njezina dečka, a na kraju je pokazala fotografiju pozitivnog testa na trudnoću i njegovu reakciju na isti.

Lemmers je po zanimanju filmski producent koji živi u Santa Monici u Kaliforniji, a njegova poznata djela su "Rock Paper Scissors", "Aleppo" i "Gods of Accident".

Adriana Lima bila je u braku s Markom Jarićem, a vjenčali su se na Valentinovo 2009. godine u Americi. U braku su dobili dvije kćeri - Valentinu i Siennu, a razveli su se 2014. godine. Zakonski je njihov brak okončan 2016. godine, a razvod ih nije spriječio da ostanu u dobrim odnosima pa su tako dane izolacije uzrokovane pandemijom koronavirusa proveli zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:54