BIZARNIJE NE MOŽE

Bivša striptizeta masno zarađuje na prodaji vlastite sline i noktiju: A koliko je tek dobila za korištenu spiralu...

Najčudnije što su kupci tražili od mene bili su toaletni predmeti i prožvakana hrana, pohvalila se Amerikanka Rebekka Blue

Rebekka Blue 

 Jam Press/rebekka Blue/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/rebekka Blue/mega/the Mega Agency/profimedia

Rebekka Blue iz Sjeverne Karoline s 18 godina napustila je srednju školu, a danas masno zarađuje prodajući svoje osobne predmete za nevjerojatne iznose - ima tu svega, od odrezanih noktiju, voska iz ušiju, sline, sastrugane mrtve kože sa stopala do sadržaja njezina usisavača...

- Sve što dotaknem postaje vrijedno. Zbog toga se osjećam moćno - kaže ova bivša striptizeta, a sad TikTok zvijezda, koje je isprva prodavala vlastitu odjeću, uključujući rabljeno rublje i čarape, no ubrzo je prešla na bizarniji asortiman koji je donio basnoslovnu zaradu.

Rebekka tvrdi kako zarađuje do 2000 dolara mjesečno.

- Moja najskuplja prodaja bila je kad sam prodala korištenu spiralu za četveroznamenkastu cifru... Ovo čime se trenutačno bavim, to je za mene samo još jedan dan na poslu. Prodajem svoje dlake s tijela, korištene maske za lice, a najčudnije što su kupci tražili od mene bili su toaletni predmeti i prožvakana hrana. Mnogi moji kupci vole i sportsku odjeću koju sam nosila i u kojoj sam se znojila, ista sadrži moje prirodne feromone i to im je super - izjavila je.

Većina Rebekkine obitelji i prijatelja ne pita za pojedinosti o njezinu poslu - neki su isprva bili šokirani, a ima i onih koje je bivša striptizeta inspirirala pa su i sami pokrenuli sličan "posao".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:39