NA AUKCIJI

Bivša striptizeta prodaje Harryjeve hlače: ‘Barem su one podsjetnik na to kakav je bio kad je bio zabavan princ‘

Carrie Reichert nada se da će na prinčevim kratkim hlačama, bikiniju i haljini koje je nosila na zloglasnom tulumu dobro zaraditi

Princ Harry

 Lma/Bauer Griffin/Profimedia

Bivša striptizeta iz Las Vegasa želi zaraditi na sjećanju na burni susret s princem Harryjem u kolovozu 2012.

Carrie Reichert (43) za The Mirror se prisjetila večeri u Gradu grijeha kada je poljubila tada 27-godišnjeg člana britanske kraljevske obitelji. Rekla je, ma što to točno značilo, da je mladi Harry bio "prilično otvoren" kad su se poljubili.

image

Carrie Reichert

Itv/Planet/Profimedia

- Bilo je to obično pijano petljanje. Nije tu bilo ništa romantično, samo zabavno - dodala je.

Reichert je izjavila kako je Harry bio pravi džentlmen, ali jako iscrpljen.

- Alkohol je utjecao na njega. Bila sam tamo 15 do 20 minuta - rekla je bivša egzotična plesačica.

Prisjetila se kako je današnji vojvoda od Sussexa svirao zračnu gitaru držeći u rukama biljarski štap kad je stigla u njegov apartman u luksuznom resortu Encore at Wynn Las Vegas.

image

Princ Harry

Lma/Bauer Griffin/Profimedia

Princ je tada dospio na naslovnice širom svijeta jer su ga paparazzi snimili potpuno golog dok se zabavlja sa ženom u bikiniju koja stoji iza njega.

Reichert, koja se sada zove Carrie Royale, rekla je da joj je princ Harry poklonio (kratke) hlače koje je nosio te divlje noći. Sada ih ona stavlja na aukciju s haljinom i kupaćim kostimom koje je sama nosila, nadajući se da će na strasti nekog kolekcionara ludog za Windsorima ili barem samo Harryjem zaraditi oko milijun eura.

image

Naslovnica The Suna iz kolovoza 2012. godine

- Harry je postao jako dosadan, što je prava šteta. Kad je tulumario u Vegasu svi su voljeli njega i njegov smisao za zabavu. Barem su ove hlače podsjetnik na to kakav je bio kad je bio zabavan princ. - rekao je glasnogovornik plesačice britanskim medijima i nastavio - Šteta što je ovih dana sav utučen i ozbiljan. Čak i kao oženjeni otac dvoje djece, još uvijek bi s vremena na vrijeme, trebao raspustiti kose ili barem ono što je od njih ostalo.

Vojvoda od Sussexa osvrnuo se na tu pijanu noć o kojoj se mjesecima govorilo i pisalo, tijekom intervjua za podcast Daxa Sheparda "Armchair Expert". Otkrio je da se to dogodilo "nekoliko tjedana prije" njegovog odlaska u Afganistan. Shepard je pak priznao da je vidio golišavu fotografiju princa i nije mogao ne diviti se njegovoj "nevjerojatnoj formi".

Ludi provod u Las Vegasu samo je jedan od događaja iz Harryjeve razuzdane mladosti koji mu je donio titulu razuzdanog kraljevića i kralja zabave. Danas je on oženjen s Meghan Markle, otac dvoje djece, poslovni čovjek koji ima vrlo složen i napet odnos s cijelom svojom obitelji od koje je pobjegao na drugi kontinent. Jedino što je ostalo isto je činjenica da je Harry i danas neprekidno pod povećalom i na meti objektiva zbog svake riječi, svakog pokreta, svakog poteza. Pritom se baš ne zabavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:12