SPLETKE OKO RAZVODA

Bivša supruga Kevina Costnera konačno odlučila napustiti njihov dom, no samo pod jednim uvjetom

Oklijevala je napustiti dom koji je par nekoć dijelio bez uspostavljene financijske strukture

Kevin Costner i Christine Baumgartner

 Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia

Otuđena supruga Kevina Costnera, Christine Baumgartner, pristala je napustiti raskošnu vilu koju je prije dijelila sa slavnim glumcem, ali samo pod jednim uvjetom.

image

Kevin Costner i Christine Baumgartner

Byron Purvis/adm/Capital Pictures/Profimedia

Naime, ova 49-godišnja dizajnerica torbica nije htjela napustiti njihovo 145 milijuna dolara vrijedno imanje, unatoč njihovom dugotrajnom predbračnom ugovoru u kojem je navedeno da je imala rok od 30 dana da napusti njihov dom nakon što je 1. svibnja podnijela zahtjev za razvod.

Nakon tjedana borbi na sudu, Baumgartner je pristala napustiti imanje ako joj slavni Costner da još novca, stoji u sudskim dokumentima do kojih je došao Radar Online. Baumgartner kaže da će napustiti nekretninu 31. kolovoza 2023., ako Costner ispuni "sve naloge o uzdržavanju i naknadama koje sud donese na ročištu 12. srpnja".

image

Kevin Costner, Christine Baumgartner i njihova djeca

Mayer/face To Face/Face To Face/Profimedia

Christine, inače majka troje djece, rekla je da je oklijevala napustiti dom koji je par nekoć dijelio bez uspostavljene financijske strukture i tvrdila je da to nije pošteno prema troje djece koje dijeli s Costnerom. Nadalje, glumačka je legenda rekla da je spreman na daljnje "financijske angažmane" ako će to pomoći da ona napusti njegov dom.

U sudskim dokumentima također stoji njegova izjava da je spreman plaćati 30 tisuća dolara mjesečno za uzdržavanje djeteta i najam kuće te je spreman platiti još 10 tisuća dolara za njezine troškove selidbe, a prethodno je objavljeno da je Costner navodno već dao Baumgartner više od 1,2 milijuna dolara predbračnim sporazumom, čime joj je omogućio dovoljno sredstava za pronalaženje novog mjesta stanovanja.

image

Kevin Costner i Christine Baumgartner

Patrick T. Fallon/Afp

Podsjetimo, Baumgartner je podnijela zahtjev za razvod od Costnera nakon 18 godina braka, navodeći "nepomirljive razlike" kao glavni razlog. Baumgartner je u svom podnesku tražila zajedničko skrbništvo nad njihovo troje djece. Međutim, nije tražila "supružničku podršku". Costner je sljedećeg dana odgovorio na njezinu molbu, tražeći i zajedničko skrbništvo nad djecom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 16:50