JENNIFER ZA JENNIFER

Bivša supruga potiče Bena Afflecka da se potrudi oko braka s J.Lo: ‘Želi da on bude sretan‘

Od prošlog tjedna priča se kako su Affleck i Lopez pred rastavom te da glumac više ne živi sa suprugom

Jennifer Garner, Ben Affleck i Jennifer Lopez

 Profimedia/

Jennifer Garner navodno "ohrabruje" svog bivšeg supruga Bena Afflecka da "radi na svom braku" s pjevačicom Jennifer Lopez dok se šuška o njihovom razvodu.

"Ona u potpunosti podržava njihovu vezu i ne želi ništa više nego da on bude sretan", rekao je izvor za Us Weekly u utorak.

Garner, koja je bila s Affleckom u braku od 2005. do 2018., također zna kako slava "može opteretiti" vezu para, nastavio je izvor.

Ranije je u medije izašlo da se Affleck "osvijestio" o propaloj vezi s Lopez (54) i shvaća da su krenuli prema razvodu.

"Kad bi bar postojao način da se ne razvedete na temelju privremene neuračunljivosti", rekao je u ponedjeljak izvor za Page Six. "On se osjeća kao da su posljednje dvije godine bile samo grozničav san, a sad je došao k sebi i shvaća da nema šanse da ovo uspije."

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Dylan Travis/abaca/Abaca Press/Profimedia/Dylan Travis/abaca/abaca Press/profimedia

Od prošlog tjedna su se zakuhtale glasine o prekidu para, otkako se saznalo da Affleck živi odvojeno od supruge.

"Jen i Ben imaju problema u braku", rekli su izvori za Us Weekly u četvrtak. "Većinu su vremena na dvije potpuno različite strane."

U petak su izvori rekli za Page Six da Affleck traži novi dom u Los Angelesu dok Lopez nastoji kupiti vlastitu nekretninu.

Ben je tijekom vikenda viđen na recitalu svoje kćeri bez vjenčanog prstena. Unatoč glasinama, Affleck i pjevačica su također viđeni i fotografirani u nedjelju dok su prisustvovali događaju u Aero Theatreu u Santa Monici, u Kaliforniji.

Par se vjenčao u srpnju 2022. godine, a još nije javno komentirao šuškanja o njihovom razvodu. Ipak, u Lopezinom dokumentarcu "The Greatest Love Story Ever Told", Affleck je govorio o "pokušaju da nauči raditi kompromise" u vezi medijske pažnje, s obzirom na to da njegova supruga ima drugačiji pristup prema medijima i tolika medijska pozornost joj ne smeta kao njemu.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

"Kada smo Jen i ja ranije prekinuli, katalizator za to bila je količina nadzora nad našim privatnim životom", rekao je u veljači, osvrćući se na njihove prve zaruke od 2002. do 2004. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 20:09