SEKSI IZDANJE

Bivša supruga Ruperta Murdocha ide Dianinim stopama, pojavila se u ‘osvetničkoj‘ crnoj haljini: ‘Oh, dušo...‘

Jerry je navodno bila slomljena nakon što ju je suprug milijarder ostavio putem e-maila dok ga je čekala u Londonu

Jerry Hall i princeza Diana

 Profimedia/

Osveta se servira hladna, ali u vrućem izdanju - barem je tako smatrala pokojna princeza Diana, koja se svojom kultnom malom, crnom haljinom odlučila osvetiti princu Charlesu. A čini se da je njezin primjer odlučila slijediti i Jerry Hall, manekenka i glumica koja je bila u braku s medijskim mogulom Rupertom Murdochom.

Mnoge su žene, naime, pokušale kopirati Dianin look u godinama koje su uslijedile nakon njezina pojavljivanja u crnoj haljini, ali njezina jedinstvena kombinacija vitkosti i drskosti pokazala se nedostižnom. Sve do sada. Zahvaljujući švedskom brendu H&M-u, replika Dianine crne haljine bit će dostupna u ovom high street brendu, po cijeni daleko pristupačnijoj od dizajnerskog originala.

image

Princeza Diana

Lfi/photoshot/Avalon/Profimedia/Lfi/photoshot/avalon/profimedia

Riječ je o Mugler x H&M haljini, odnosno jednoj od najiščekivanijih modnih suradnji ove godine, a kolekcija bi trebala biti dostupna od 11. svibnja.

A upravo je 66-godišnja Hall odlučila odjenuti tu haljinu u njihovoj kampanji. Baš poput originala, haljina je pripijena, pada malo iznad koljena, s rukavima koji su zavodljivo spušteni na ramenima te naglašavaju dekolte.

"Oh, dušo, osjećam se tako dobro", govori Hall u videu kampanje i pritom stvarno dobro izgleda.

image

Jerry Hall u fashion kampanju H&M x Mugler

H&m X Mugler/mega/The Mega Agency/Profimedia/H&m X Mugler/mega/the Mega Agency/profimedia

Njezin tajming za ovu kampanju, malo je reći, jest besprijekoran! Ako joj je ikad bila potrebna ‘osvetnička haljina‘, to je onda sad i upravo ova.

Njih su se dvoje spetljali krajem 2015. godine, a vjenčali su se u ožujku 2016. Posljednji su put zajedno viđeni u javnosti u kolovozu 2021. u Londonu, a Jerry je navodno bila slomljena nakon što ju je suprug milijarder ostavio putem e-maila dok ga je čekala u Londonu. Tada joj je poručio da je gotovo i da će sva njihova komunikacija ubuduće ići preko odvjetnika. A onda je Murdoch objavio da se zaručio s novom partnericom, 66-godišnjom Ann-Lesley Smith.

Međutim, možda je Hallina ‘osvetnička‘ haljina ipak prožeta posebnim moćima jer nedugo nakon što je snimljena u njoj, Murdochove zaruke su otkazane.

Neki su otišli toliko daleko da se pitaju može li 92-godišnji medijski mogul biti toliko fasciniran njezinim ‘osvetničkim‘ izdanjem da će je zamoliti za oprost i poslati desetke ruža na imanje u Oxfordshireu koje su nekada dijelili? Vjerojatno ne, ali strani mediji se dobro zabavljaju zamišljajući takve scenarije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:16