IZGLEDA SENZACIONALNO

Bivša Viktorijina anđelica u zanosnom bijelom izdanju plijenila poglede na plaži

Svaki dan strogo se pridržava fitness rutine, a na svom Instagram profilu često objavljuje kratke videe treninga
Izabel Goulart 
 Eliotpress/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Brazilska manekenka Izabel Goulart trenutno je na odmoru u St Tropezu gdje su je fotografi snimili kako uživa na plaži Verde Beach.

Bivša Viktorijina anđelica, poznata po savršeno oblikovanom tijelu, oblinama te lijepom licu, bilo gdje god da se pojavi ne prolazi nezamijećeno,a ovog puta odjevena u bijeli kupaći kostim koji je prekrila bijelim pareom izgleda je senzacionalno.

image
Izabel Goulart
Eliot/Starface/Profimedia

Izabel je u vezi s njemačkim nogometašem Kevinom Trappom, vratarom kluba Paris Saint-Germain. Par se upoznao 2015. godine, a zaruke su uslijedile 2017. godine tijekom ljetnog odmora.

Prethodno je zanosna Brazilka bila u vezi s brazilskim biznismenom Marcelom H.L. da Costom, s kojim se 2009. godine i zaručila.

image
Izabel Goulart
Eliot/Starface/Profimedia

No, umjesto vjenčanja par se razišao nakon 8 zajedničkih godina, Izabel je ubrzo upoznala Kevina, a čini se da je ljubav između njih dvoje podjednako jaka kao i na početku.

image
Izabel Goulart
Eliotpress/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Izabel, koja se može pohvaliti zavidnom linijom, kaže da je profesionalni model te da se vježbanju posvetila poput profesionalnog sportaša. Odmalena vježba, igra odbojku, tenis i nogomet.

image
Izabel Goulart
Eliotpress/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Iako svoju ljepotu prvenstveno duguje brazilskim genima, naglašava da svoj izgled ne uzima zdravo za gotovo. Svaki dan strogo se pridržava fitness rutine, a na svom Instagram profilu često objavljuje kratke video isječke svojih treninga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:29