NOVI CELEBRITY PAR

Bivša zaručnica hvalila ga da ima ‘energiju muškaraca s velikim penisom‘, a on sada ljubi reality zvijezdu!

Već se neko vrijeme šuškalo o njihovoj ljubavi, a sada su reality zvijezda i komičar potvrdili da su u vezi!

Pete Davidson

 Profimedia

Šuškanjima u showbiz svijetu došao je kraj - reality zvijezda Kim Kardashian potvrdila je novu vezu s Peteom Davidsonom!

Kim Kardashian (41) viđena je kako se drži za ruke s komičarem Peteom (28) tijekom druženja u Kaliforniji, a nijedno od njih nije moglo sakriti velike osmijehe s lica.

Ovo je prvi muškarac u Kiminu životu nakon što je reality zvijezda u veljači ove godine podnijela zahtjev za razvodom od repera Kanyea Westa. No, čini se da je Kanye sada samo stvar prošlosti, a Pete, koji se ponosno šeta u donjem dijelu pidžame iz nove SKIMS kolekcije njegove drage, je Kimina sadašnjost i budućnost. No, zanimljivo je da je Kim za njihov spoj odabrala Yeezy tenisice koje je dizajnirao njezin bivši suprug.

Kanyea, koji je nedavno promijenio svoje ime u Ye, posljednjih se mjeseci povezivalo s manekenkom Irinom Shayk te manekenkom Vinetriom, koja je od njega mlađa 22 godine.

Pete Davidson ranije je bio u vezi sa zvijezdom serije 'Bridgerton' Phoebe Dynevor, glumicom Kate Beckinsale te je bio zaručen s pjevačicom Arianom Grande. Ona mu je sigurno povećala popularnost kod žena nakon što se jednom prilikom na Twitteru pohvalila da Pete ima 'energiju muškaraca s velikim penisima'.

image

Pete Davidson

Salangsang/bfa/Shutterstock Editorial/Profimedia
image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:14