NIŠTA NAKON RAZVODA

Bivša zečica priznala da je u prisilnom celibatu: ‘Nisam se seksala već šest godina, ali sada sam spremna!‘

Kendra Wilkinson sramila se što su je prozvali seks simbolom pa je izbjegavala sve povezano sa seksom

Kendra Wilkinson

 Mosa/Backgrid Uk/Profimedia/Mosa/backgrid Uk/profimedia

Kendra Wilkinson (38) nakon šest godina celibata ponovno je spremna za "zabavu". Bivša Playboyeva manekenka rekla je da osjeća puno srama zbog svog statusa seks simbola, stoga se suzdržala od spavanja s muškarcima nakon razvoda od Hanka Basketta 2018. godine.

"Prošlo je toliko vremena otkako sam se seksala", rekla je Wilkinson za People u intervjuu objavljenom u srijedu.

"Zato što sam se i ja sramila svoje seksualnosti. Svi me vide kao seks ikonu, pa sam se sramila svega što je seks. Skoro sam ušla u celibat”, priznala je. U bližoj budućnosti ne vidi da će se ponovno udati, ali voljela bi pronaći nekoga s kim bi se zabavljala.

image

Kendra Wilkinson

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

"Ne mogu se vraćati u prošlost i mijenjati je, ali ovdje sam i idem naprijed u svom životu i prema gore”, dodala je. "I želim živjeti dobar život. Zbog toga sam ovdje.”

Sudionica realityja "Girls Next Door" rekla je da je također usredotočena na održavanje dobrog suroditeljskog odnosa s Baskettom (41), s kojim ima dvoje djece - Hanka Jr.-a (14) i Alijah Mary (9).

"Trenutno sam usredotočena na svoju djecu, ljubav koju dobivaju od mene, život i njihov odgoj - i ljubav prema sebi", objasnila je.

image

Kendra Wilkinson

Tony Dimaio/Instar Images/Profimedia/Tony Dimaio/instar Images/profimedia

Bivši par vjenčao se 2009. godine u Playboyevoj vili, a njihova veza bila je u središtu pozornosti u njezinom reality showu "Kendra On Top" od 2012. do 2017. Godinu nakon tog realityja rastali su se zbog optužbi da ju je Baskett varao, iako je Wilkinson rekla da mu ništa ne zamjera.

"Ja sam ljubavnica. Dakle, ako te volim, čak kao ljudsko biće, ništa mi ne duguješ i voljet ću te i dok se nosiš sa svojim problemima", rekla je.

"Znam sebe, mogu oprostiti. I želim vidjeti da je Hanku dobro u životu. On naporno radi, ulaže toliko truda u svoj posao i u to da bude izvrstan otac."

"Ono što je radio u našem braku, danas mi ga ne definira. On mi danas nije takav. Danas ga vidim kao nevjerojatnog suroditelja, vidim ga kao nevjerojatnog oca. I tako sam blagoslovljena, toliko blagoslovljena što mi je on suroditelj", zaključuje.

image

Hank Baskett i Kendra Wilkinson 2009.

Michael Germana Collection/Everett/Profimedia/Michael Germana Collection/everett/profimedia

Reality zvijezda i trgovkinja nekretninama osvrnula se i na krizu mentalnog zdravlja koju je imala prošle godine.

"Umirala sam od depresije. Bila sam na izmaku života i pala sam u psihozu", podijelila je i dodala kako je bila dva puta hospitalizirana.

"Osjećala sam se kao da više nisam dovoljno jaka da živim. Bilo je to najniže što sam pala u životu. Osjećala sam se kao da nemam budućnosti. Nisam mogla vidjeti ispred svoje depresije", rekla je, ističući da sada radi na tome da nauči "živjeti s njom i prihvatiti je".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:52